עזרה דחופה!!!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה!!!
    מתמודדת
    27/11/2012

עברתי ניתוח שרוול לפני כשלוש שנים. לצערי, עקב מצב נפשי רע מאוד המליץ לי פסיכיאטר על תרופה בשם סרקואל .לא הבהירו לי שתרופה פסיכוטית זו גורמת להשמנה קיצונית!!!לאחר שרזיתי 33 קילו בזכות השרוול עליתי תוך שנה מהטיפול 14 קילו!!! כיום לאחר אבחון נוסף התברר כי התרופה שניתנה לי אינה מתאימה לי כלל גם נפשית וגם מבחינת התחלואה הנלווית שלה- גרמה לי לאכילת יתר של פחמימות וסוכרים.כיום לאחר שהתנקיתי מהתרופה ,ומקבלת טיפול פסיכולוגי וטיפול תרופתי מתאים לאחר אבחון פסיכיאטרי נוסף....נמצאת במצב של עדיין קילוגרמים מיותרים רבים(ואני נמוכה כך שזה נראה היטב...).
    בקיצור, כעת יש ירידה משמעותית בצריכת פחמימות וסוכרים.
    אבל, קצב הירידה שלי איטי מאוד...אני רוצה לשאול את חברי הפורום -האם יש סיכוי שארזה את כל הקילוגרמים שנשלו וחזרו?
    ועוד- לגבי שתיית מים- אשמח לקבל טכניקה איך לשתות יותר מים/נוזלים דיאטתיים.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנותחת ותיקה- תגובה

שולה זק
    27/11/2012

שלום לך,
    חשוב ביותר לגשת לדיאטנית ולקבל תפריט מותאם למצבך, להרגלי האכילה ואורח החיים.
    כך תאכלי באופן מאוזן ותרדי במשקל בצורה מבוקרת.
    חשוב מאד להקפיד על ארוחות כל 3 שעות. בין לבין לשתות.
    לגבי שתיה. אין סיבה לשתות משקאות מתוקים עתירי קלוריות וסוכר.
    יש גם משקאות דאייט אם אינך מסוגלת לשתות מים רגילים.
    ממליצה לא לשתות שתיה מוגזת.
    חשוב כרגע לגשת לדיאטנית כמה שיותר מהר ולהתמיד במעקב.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממליצה גם על

נילי
    27/11/2012

פעילות גופנית סדירה - למשל פעמיים בשבוע פילטיס בקבוצת נשים עם המדריכה, ועוד פעם אחת - אליכה מתונה בקצף אישי, 40-60-120 דקות (להוסיף בהדרגה).אני למשל, אולכת ביום שבת.
    כל זה מומלץ לעשות בימים ושעות קבועות ולראות בזה גם זמן האיכות אישי. כלומר - בשבילך ולמענך ! פעילות ספורטיבית מחזקת עצמות ושרירים, מריצה חילוף חומרים וגורמת להפרשת הורמונים חיונים אשר משפרים את מצב הרוח.
    בהצלחה ותרגישי טוב !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה נילי - תגובה

שולה זק
    27/11/2012

צודקת .
    מקווה שהיא תאמץ את עצתך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ענקית

מתמודדת
    28/11/2012

בהחלט אאמץ את עצתכן.תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו