שאלה בקשר לקיצור קיבה וכיס מרה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לקיצור קיבה וכיס מרה
    הודיה
    04/12/2012

שלום שמי הודיה בת 25 הייתי שוקלת 140 קילו ועכשיו אני שוקלת 84 קילו הגובה שלי 162ס"מ אני שנה ועשר אחריי שרוול ועברתי לפני 12 ימים ניתוח כיס מרה בעקבות אבנים וחול בכיס רציתי לדעת
    איך זה שבניתוח של הקיצור ההתאוששות מהניתוח היתה יותר קלה ובניתוח הזה ההתאוששות יותר קשה
    בקיצור אחריי שהורידו לי את הסיכות הרגשתי יותר טוב בלי כאבים ועכשיו אחריי שהורידו לי עדיין יש לי כאבים חזקים כשאני קמה מהמיטה בבוקר יש לי כאבים מדי פעם שאני נוגעת בבטן
    ומה מותר לאכול עכשיו אחריי הניתוח של הכיס מרה
    אמרו לי שאסור לאכול טחינה,אבוקדו ועוד כמה דברים שאומרים שהם בריאים ושיש בהם ברזל וויטמינים
    אז מה אפשר לאכול שיהיה את הויטמינים שצריכים.
    תודה הודיה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לקיצור קיבה וכיס מרה - תגובה

ד``ר דוד גויטיין
    05/12/2012

באמת קצת מוזר שאת מרגישה פחות טוב אחרי ניתוח כריתת כיס מרה. אולי זה קשור לדופן הבטן הדק יותר או לטכניקה ניתוחית שונה (נותחת ע"י אותו צוות?). בנוסף, עקב שינויים רציניים שעבר גופך, ייתכן שאת מגיבה אחרת לניתוח זה.
    ללא קשר, לאחר כריתת כיס מרה לא אמורות להיות לך הגבלות תזונתיות (לעומת לפני ההוצאה בה היית אמורה לשמור על דיאטה דלת שומן). תבררי שוב אצל המנתח לגבי הנחיות אלה, כי אולי יש לו סיבות משלו להמליץ כפי שרשמת.
    רפואה שלמה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו