מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה בקשר לקיצור קיבה וכיס מרההודיה04/12/2012
שלום שמי הודיה בת 25 הייתי שוקלת 140 קילו ועכשיו אני שוקלת 84 קילו הגובה שלי 162ס"מ אני שנה ועשר אחריי שרוול ועברתי לפני 12 ימים ניתוח כיס מרה בעקבות אבנים וחול בכיס רציתי לדעת
איך זה שבניתוח של הקיצור ההתאוששות מהניתוח היתה יותר קלה ובניתוח הזה ההתאוששות יותר קשה
בקיצור אחריי שהורידו לי את הסיכות הרגשתי יותר טוב בלי כאבים ועכשיו אחריי שהורידו לי עדיין יש לי כאבים חזקים כשאני קמה מהמיטה בבוקר יש לי כאבים מדי פעם שאני נוגעת בבטן
ומה מותר לאכול עכשיו אחריי הניתוח של הכיס מרה
אמרו לי שאסור לאכול טחינה,אבוקדו ועוד כמה דברים שאומרים שהם בריאים ושיש בהם ברזל וויטמינים
אז מה אפשר לאכול שיהיה את הויטמינים שצריכים.
תודה הודיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לקיצור קיבה וכיס מרה - תגובה
ד``ר דוד גויטיין05/12/2012באמת קצת מוזר שאת מרגישה פחות טוב אחרי ניתוח כריתת כיס מרה. אולי זה קשור לדופן הבטן הדק יותר או לטכניקה ניתוחית שונה (נותחת ע"י אותו צוות?). בנוסף, עקב שינויים רציניים שעבר גופך, ייתכן שאת מגיבה אחרת לניתוח זה.
ללא קשר, לאחר כריתת כיס מרה לא אמורות להיות לך הגבלות תזונתיות (לעומת לפני ההוצאה בה היית אמורה לשמור על דיאטה דלת שומן). תבררי שוב אצל המנתח לגבי הנחיות אלה, כי אולי יש לו סיבות משלו להמליץ כפי שרשמת.
רפואה שלמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)