חודש אחרי מעקף תריסריון

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חודש אחרי מעקף תריסריון
    אולגה
    10/12/2012

הי לכולם!! התגעגעתם?? אז ככה...אני חודש ויומיים אחרי מעקף תריסריון חזרתי לעבוד הכל בסדר..יש כמה דברים שמציקים לי..
    1.פעמים רבות בערב אני חשה ברע סחרחורות ובחילות מלוות אותי די הרבה...
    2. אני מרגישה שאני יוכולה לאכול הרבה יותר בכמות-האם זה בסדר ואני עדיין ארזה?
    3. אני 13 קג פחות בחודש הראשון אם להתחשב בעובדה ש כמעט 3 שבועות לא אכלתי כלל..
    4.האם כבר מותר לי לאכול בשר ולחם?
    אודה מאוד לתשובות רציניות...תודה ו...כייף לחזור!!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חודש אחרי מעקף תריסריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברכוה השבה באמת חסרת- תגובה

שולה זק
    10/12/2012

היי אולגה,
    מתי ענינו לך לא ברצינות???????????
    לגבי הבחילות והסחרחורת - האם זה אחרי שאת אוכלת? בכל מקרה מומלץ ורצוי להתיעץ עם רופא המשפחה. מתי יש לך ביקורת אצל המנתח?
    הירידה במשקל היא מאוד אישית ואין כאן תחרות. קצב הירידה הוא בסדר (אגב מלא לאכול לא תמיד יורדים במשקל)
    האם את אוכלת על פי תפריט שקיבלת דיאטנית?
    המשך יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך שולה-יהיה בסדר...

אולגה
    11/12/2012

כבר הייתה ביקורת הורידו סיכות..הכל אמרו מצויין אמרו שהכאבים יחלפו הם חלפו נשארו הבחילות והסחרחורות..חחח אולי אני בהיריון?)) בכל מקרה יש לי תור כבר מחרותיים לדיאטנית..אני ייבדוק את הכל...תודה שולה היקרה)))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולגה תבדקי... - תגובה

שולה זק
    11/12/2012

מתי יש לך בחילות וסחרחורות?
    גם הדיאטנית תשאל אותך אותה שאלה.
    האם אחרי אוכל ואם כן מה את אוכלת?
    האם אחרי שתיה?
    באיזה שעות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממ...

אולגה
    12/12/2012

סחרחורות ובחילות במיוחד בערב לא אחרי משהו מיוחד...פשוט זה קורה הרבה...כל השאר מצויין גם הבעיה של היציאות נרגעה אבל האם זה טבעי שאיך שאני אוכלת ישר צריכה להתפנןת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממ... - תגובה

שולה זק
    12/12/2012

בוקר טוב,
    זה אחת מתופעות מעקף תריסריון.
    זה מסתדר עם זמן. בכל מקרה תתיעצי עם הרופא בקשר לסחרחורות והבחילות.
    חג שמח ויום נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברכוה השבה באמת חסרת- תגובה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    13/12/2012

שלום אולגה,
    שמחתי שאת מרגישה בטוב ויורדת במשקל. כתוספת למה שנאמר, לגבי האוכל - אחד היתרונות של ניתוח מעקף טריסריון שהמנותח יכול לאכול בכמות הרבה יותר מאשר בניתוחים האחרים. אצלך השארנו חלק קיבה שיכול להכיל של 350-500 מ"ל. אז תהני מהאוכל ותמשיכי לרדת במשקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו