מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חודש אחרי מעקף תריסריוןאולגה10/12/2012
הי לכולם!! התגעגעתם?? אז ככה...אני חודש ויומיים אחרי מעקף תריסריון חזרתי לעבוד הכל בסדר..יש כמה דברים שמציקים לי..
1.פעמים רבות בערב אני חשה ברע סחרחורות ובחילות מלוות אותי די הרבה...
2. אני מרגישה שאני יוכולה לאכול הרבה יותר בכמות-האם זה בסדר ואני עדיין ארזה?
3. אני 13 קג פחות בחודש הראשון אם להתחשב בעובדה ש כמעט 3 שבועות לא אכלתי כלל..
4.האם כבר מותר לי לאכול בשר ולחם?
אודה מאוד לתשובות רציניות...תודה ו...כייף לחזור!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברכוה השבה באמת חסרת- תגובה
שולה זק10/12/2012היי אולגה,
מתי ענינו לך לא ברצינות???????????
לגבי הבחילות והסחרחורת - האם זה אחרי שאת אוכלת? בכל מקרה מומלץ ורצוי להתיעץ עם רופא המשפחה. מתי יש לך ביקורת אצל המנתח?
הירידה במשקל היא מאוד אישית ואין כאן תחרות. קצב הירידה הוא בסדר (אגב מלא לאכול לא תמיד יורדים במשקל)
האם את אוכלת על פי תפריט שקיבלת דיאטנית?
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך שולה-יהיה בסדר...
אולגה11/12/2012כבר הייתה ביקורת הורידו סיכות..הכל אמרו מצויין אמרו שהכאבים יחלפו הם חלפו נשארו הבחילות והסחרחורות..חחח אולי אני בהיריון?)) בכל מקרה יש לי תור כבר מחרותיים לדיאטנית..אני ייבדוק את הכל...תודה שולה היקרה)))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה תבדקי... - תגובה
שולה זק11/12/2012מתי יש לך בחילות וסחרחורות?
גם הדיאטנית תשאל אותך אותה שאלה.
האם אחרי אוכל ואם כן מה את אוכלת?
האם אחרי שתיה?
באיזה שעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממ...
אולגה12/12/2012סחרחורות ובחילות במיוחד בערב לא אחרי משהו מיוחד...פשוט זה קורה הרבה...כל השאר מצויין גם הבעיה של היציאות נרגעה אבל האם זה טבעי שאיך שאני אוכלת ישר צריכה להתפנןת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממ... - תגובה
שולה זק12/12/2012בוקר טוב,
זה אחת מתופעות מעקף תריסריון.
זה מסתדר עם זמן. בכל מקרה תתיעצי עם הרופא בקשר לסחרחורות והבחילות.
חג שמח ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכוה השבה באמת חסרת- תגובה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה13/12/2012שלום אולגה,
שמחתי שאת מרגישה בטוב ויורדת במשקל. כתוספת למה שנאמר, לגבי האוכל - אחד היתרונות של ניתוח מעקף טריסריון שהמנותח יכול לאכול בכמות הרבה יותר מאשר בניתוחים האחרים. אצלך השארנו חלק קיבה שיכול להכיל של 350-500 מ"ל. אז תהני מהאוכל ותמשיכי לרדת במשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)