שינוי בחשיבה.... אחרי ניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שינוי בחשיבה.... אחרי ניתוח שרוול
    avivit
    16/12/2012

אני אחרי ניתוח שרוול כשנה וחצי עם ירידה של 63 ק"ג
    הגעתי למשקל היעד וכולם כולל רופא המשפחה דורשים שאפסיק לרזות וזה בסדר מבחינתי.
    מה שרציתי לשתף זה על השינוי בחשיבה.
    אתמול עבר עלי יום לא קל, יום השנה לאמא שלי שדיכא אותי מאד ומתח לקראת בדיקה רפואית שהייתי צריכה לעבור היום.
    בימים שלפני הניתוח יום כזה היה מחבר אותי צמוד למקרר, ובעיקר ללחם, לאוכל, לפצות את עצמי בזלילה מכל הבא ליד.
    אתמול בסוף היום הרגשתי שניצחתי את המעגל הזה, לא התפתיתי לאכול בלי הכרה, לא חיפשתי את הפיצוי להרגשה הרעה באוכל. וזה עשה לי טוב בסופו של יום.
    עכשיו אני בטוחה בעצמי שאני אנצח במלחמה עם ההשמנה גם בעתיד.

מעלה תמונה של לפני ואחרי. היום אני עוד פחות ממה שרואים בתמונה :)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אביבית המדהימה - תגובה

שולה זק
    17/12/2012

נעלמת ונאלמת לנו לאחרוני ואני כל כך שמחה לראות את השינוי שחל בך ובמיוחד לשמוע שהשינוי גם הופנם ואת ממש בדרך הנכונה.
    מכירה את תחושת העצבות על אובדן הורה וכל שנה ביום הזכרון והכל כבד ועצוב. אך זה מנהגו של עולם וגם עם זה צריך להשלים.
    מאחלת לך הצלחה בהמשך ושמרי על קשר...את חשובה לכל החדשים שבדרך ובתוך התהליך.
    המשך יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדהים!!!!!!!! אי אפשר להאמין

ליאת
    17/12/2012

שמדובר באותו אדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המחמאות

avivit
    17/12/2012

היום אני שוקלת פחות ממה שהורדתי.
    הולכת עם תמונה של "לפני" בתיק כי לא מאמינים לי.

אז לכל המתלבטים, הפוחדים, החוששים
    ואלה שבתחילת התהליך,
    זה כל כך שווה !!!!!!
    ולא רק שנכנסים לחנות וקונים בגדים בחנות "רגילה"
    וממידה של 54 במכנסיים ירדתי ל-38 וכבר לא מתביישת לבקש את המידה.
    זה לא רק זה, זה הכללללל, הקלות של לעלות במדרגות
    זה לנעול מגפיים
    זה ללכת ברגל ולא להתנשף
    זה לשחק עם הילדים ולא לוותר על התענוג
    זה להרגיש קלה כשקמה בבוקר מהמיטה וכשהולכת לישון בערב.
    זה שווה הכלללל....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרווחת מחמאות ביושר- תגובה

שולה זק
    17/12/2012

העברתי את הפוסט שלך לשאלות נפוצות לעידוד כל אלה שבדרך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כול הכבוד

מ
    19/04/2013

ממש שינוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תני טיפים

לילוש
    19/04/2013

אביבית, כל הכבוד. אני אחרי הניתוח, לומדת לעט איך להסתדר מחפסת כל הזמן ללמוד מהניסיון של אלה שהם יותר וותיקים. גם אני, ברגעים קשים, פניתי לאוכל ואני מנסה להחשוב איך משטלתים על הדחפים האלה. כל טיפ יכול לעזור אז תשתפי אותנו. עוד פעם, שפו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אביבית יקרה!

אני
    20/04/2013

שלום לך אביבית יקרה!קודם כל,כל הכבוד,את נראת נהדר!!! :-) אני מבינה את כל הכאב בהקשר לאבדן אדם קרוב.תהיא חזקה,אנחנו פה כדי לתמוך בך!!! את אשה חזקה,כל הכבוד לך לא רק על הירידה,אלה על השמירה במשקל!!! קשה לזהות אותך,כי את נראת אדם אחר לחלוטין!!! אני שנה אחרי מעקף,הורדתי 45 קילו. אני שקלתי לפני הניתוח 170,הייתה לי סכרת קשה עם ערכים של 500 בבוקר,הזרתי אינסולין ורעב היה נוראי.לא הלכתי וישבתי בבית עם מכשיר חמצן.אחרי הניתוח ירדה לי הסכרת,ברוך השם,אני עושה הליכות והורדתי 45 קילו.אני עכשיו 126.500 ומשקל היעד הוא 65 קילו...הדרך קשה וארוכה...ואני מקווה שבסוף הכל יהיה טוב. אכילה רגשית בזמנים קשים כמו שאת חווה - היא הדבר הקשה ביותר להתמודדות איתו.ואם את הצלחת באותו יום,את תצליחי,בעזרת השם,גם הלאה!חיבוק חם,אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו