מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מתיחת בטן לאחר ניתוח שרוול-שאלהמשה28/12/2012
שלום לכולם,
אני משה בן 29,
יש לי שאלה אולי תוכלו לעזור,
עברתי ניתוח שרוול לפני שנה וארבעה חודשים אצל ד״ר ניסים גרון(התותח!!) בבית חולים אסותא לב המפרץ חיפה, ואני שומר על יציבות של 60 קילו פחות תודה לאל!!
אני רוצה לעבור מתיחת בטן להוריד את עודפי העור הרפוי שנותרו,בעבר נאמר לי(כבר לא זוכר על ידי מי) שמגיע לי כיסוי מלא של הוצאות ניתוח מתיחת בטן כי הירידה במשקל היא לאחר ניתוח שרוול ובגלל שניתוח השרוול בוצע באופן פרטי באסותא אז אני זכאי גם להוצאות ניתוח המתיחה.האם נכון?
במידה ולא,האם וכמה השתפפות יש מקופות החולים בהוצאות ניתוח אסטתי כמו מתיחת בטן שבאה בעקבות ירידה במשקל? (יש לי כללית פלטינום)
אודה לתשובתכם,
משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת בטן לאחר ניתוח שרוול-שאלה - תגובה
שולה זק30/12/2012שלום משה
כל הכבוד על הירידה.
האם הגעת למשקל הרצוי או היציב.
אז ככה....
הניתוח להורדת עודפי עור בבטן נמצא בסל הבריאות והינו ללא עלות כספית למי שעובר אותו בבית חולים ציבורי.
הקריטריונים הם:
שנתיים אחרי ניתוח ומתוכם לפחות 6 חודשים במשקל יציב.
אתה לא עומד עדיין בקריטריונים אלה - כך שהקופה לא תאשר.
אל תשכח שהחיפזון מהשטן" הרי לא תרצה לעבור ניתוח מתיחה ואחרי שנה שלא יראו תוצאות.
אז כדאי לחכות ובסוף השנתיים להתחיל את התהליך.
ממליצה בחום בינתיים לדלב פעילות גופנית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת בטן לאחר ניתוח שרוול
פני סופר11/07/2016בוקר טוב,
בהמשך לשאלות על מימון מהקופה למתיחת בטן לאחר ניתוח שרוול.
אני עברתי את ניתוח השרוול לפני 4 שנים אצל ד"ר מינץ בבי"ח השרון בפ"ת.
ירדתי 65 ק"ג ואני שומרת על משקל יציב פלוס מינוס כבר 3 שנים .
כמו כן אני גם עושה פעילות גופנית בין 2 ל 4 פעמים בשבוע.
אני רוצה לעשות מתיחת בטן דרך הקופה.
איך עושים זאת ?
תודה רבה !!
פני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול עוד שבועיים
סיס30/12/2012עתידה לעבור ניתוח שרוול עוד שבועיים אצל אוסנת רזיאל מתה מפחד אמלה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגשה טבעית- תגובה
שולה זק30/12/2012לפחד ולחשוש זה טבעי ואנושי. אם היית אומרת שאינך חוששת הייתי אומרת שאינך מוכנה לתהליך ואינך יודעת לקראת מה את הולכת.
אז קחי נשימה עמוקההההההההההההה ותרגעי מעט.
תיכנסי לשאלות הנפוצות ותקראי כל מה שכתוב שם. מבטיחה לך שבמיידית כבר תרצי להיות אחרי וללא חשש.
את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח מתיחת בטן
סוניה30/12/2012ראשית כל הכבוד!!
אני לא יודעת באיזה קופת חולים אתה אני במאוחדת. לפני שנה ותשע חודשים עברתי שרוול ולפני חודשיים כבר נפגשתי עם הפלסטקאי ד"ר מייליק באיכילוב באישור הקופה. נקבע לי תור לניתוח ואושר ע"י הקופה. אולם מאשרים רק בציבורי ותקופת ההמתנה בערך 10 חודשים. כך שהמלצתי להתחיל כבר בתהליך ולא לחכות שנתיים.
בגדול כבר אחרי שנה הקופה מאשרת אולם התורים ארוכים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להבהיר משהו - תגובה
שולה זק30/12/2012בל נישכח שעברנו ניתוח קיצור קיבה - להוריד במשקל.
אחרי שנה הגוף נמצא עדיין בתהליך - של ירידה, מיצוק ועיצוב עצמי.
לא לחינם קבעו שנתיים אחרי הניתוח ו - 6 חודשים במשקל יציב (בין מעצבי המדיניות דר' מייליק עצמו). חבל להגיע לניתוח ואחרי זה לא להנות מתוצאותיו.
אז אני ממליצה :
שנתיים אחרי ניתוח קיצור.
מתוכם 6 חודשים במשקל יציב
פעילות גופנית למיצוק העור ועיצוב הגוף.
כל זה ללא קשר למשך ההמתנה לניתוח אלא לרצון שניתוח יצליח ואפשר יהיה להנות מתוצאותיו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצבך טוב!
לילוש01/10/2013הי סוניה. אני במכבי, שזאת קופה שעושה המון בעיות לאלה שזקוקים לבאריטריה. בכל אופן, נאמר באיכילוב שהקופה כמעט ואינה מאשרת את הניתוח - סתם כי לא בא להם - ללא קשר למצב הבריאותי. זה מה אמר הצוות מאיכילוב, כך שמצבך מצויין. אשמח לשמוע פרטים על מה שעובר עליך - אין פה בפורום אף אחד שמשתך או מנדב מידע בנושא. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצבך טוב
סוניה02/10/2013בוקר טוב לכלם, על מנת לעבור את ניתוח עודפי עור אכן צריך להיות שנתיים אחרי ניתוח בריאטרי ו 6 חודשים במשקל יציב והכי חשוב במצב בריאות תקין ומאוזן.
התהליך- מכתב מרופא המנתח הבריאטרי עם המלצה, מכתב מרופא המטפל. עם זה פונים לרופא הפלסטיקאי בבית חולים וכמובן מבקשים טופס 17 בקופה. הפלסטיקאי בודק ומאשר עם אכן צריך ניתוח ומה כמות עודפי העור ואיזה רמה. עם המכתב הנ"ל חוזרים שוב למזכירות הקופה, ובכל קופה התהליך שונה לקבלת אישור.כמעט הכל נמצא בסל הבריאות אך נכון שיש קופות שלא רוצות לאשר אבל לא צריך לוותר.את האישור מעבירים לבית חולים והם קובעים תור לניתוח. בכל מקרה אני חודשיים אחרי מתיחת בטן היקפית כולל ירכיים ומותניים. את הניתוח עברתי באיכילוב ע"י ד"ר מייליק הנפלא, ההחלמה קשה אך התוצאות שוות.
מקווה שעזרתי בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגטבה נוספת....
ליאתול02/10/2013אני מכירה מקרה שבו לא אישרו כי אין מספיק עודף עור.......
זה שעברנו ניתוח לא אומר שהכל יבוא בקלות!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוניה תודה
לילוש04/10/2013תודה על המידע המפורט - מאוד עוזר. תוכלי לפרט מה זה החלמה קשה? אשמח מאוד לשמוע פרטים - כמה זמן בבית, מה רמת הכעבים ומה רמת התפקוד. כמה זמן חיכית לניתוח? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע נוסף
סוניה04/10/2013חיכיתי לניתוח 11 חודש וזה טוב מאחר ובזמן הזה הגוף שלי התעצב והייתי שנתיים וארבעה חודשים אחרי שרוול. נעדרתי מהעבודה בערך 5 שבועות. בשבוע הראשון שהייתי מאושפזת
עם ארבעה נקזים הכאבים מאד חזקים ולוקחים הרבה משכחי כאב. ולאחר מכן ברגע שאין נקזים הכאב נסבל, בערך 3 שבועות אי אפשר להתיישר והולכים כפוף. בחודש הראשון אפשר לעשות מעט מאד דברים חוץ מלנוח. צריך ללכת עם חגורת לחץ 6 שבועות. לשמור על היגיינה ובכלל כדי שלא יהיה זיהום בדופן הבטן. הניתוח שאני עברתי הוא מורכב וקשה אבל שווה. מאחל לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה סוניה
לילוש05/10/2013המון תודה על המידע - כ"כ חסרה לאנשים. אם תוכלי להמשיך לעדכן מבחינת החלמה, אשמח. הכאבים שציינת קצת מפחידים - יש לי סף נמוך, אבל אני עוד מאוד רחוקה מזה. איך עבר לך השרוול? היגעת למשקל היעד ? כל אחד אומר לי משקל אחר ואני לא יודעת מי קובע את זה סופי. איך את מצליחה לשמור על משקל קבוע - אשמח לכל טיפ. מקווה שאני לא מכבידה עם החפירות!!! המשך החלמה מהירה מכל הלב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום סוניה
עומרי אסולין23/12/2014הייתי ממש ממש רוצה לדבר איתך אישית ולקבל עוד פרטים בקשר לניתוח מתיחה לאחר ניתוח שרוול אני כבר שנתיים וחצי אחרי הניתוח אם bmi תקין אחרי הורדה של 60 קילו ממשקלי ושומר על המשקל כבר יותר מחצי שנה אני בן 21 אם תוכלי לשמור איתי על קשר אולי להשאיר לי פלאפון שלך או משהו כזה יעזור לי ממש ממש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח פלסטי
יעל23/12/2014זה לא נכון שמאשרים רק בציבורי. יש בכללית סכום שבו הם משתתפים בניתוח .זה על מתיחת בטן מושלם נותנים 14000, ומכיוון שעשיתי פרטי הביטוח הרפואי כיסה את השאר. הקופה לא ממהרת לאשר את הניתוח למרות שהוא בסל הבריאות. הם מאשרים רק אם יש סיבה רפואית כמו דלקות עור, שפשופים ןכד" ןכמובן שצריך להצטייד במסמכים המעידים על כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)