היי לכולם

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• היי לכולם
    קרין
    09/01/2013

אני מרגישה כבדה יותר מאי פעם. מסורבלת נורא. מחכה לשבוע הבא להרצאה ראשונה בנושא כירורגיה בריאטרית בהדסה. מקווה שיעבור חלק, ללא תקלות. (ויכולות להיות כאלה!). אני ממש מתרגשת מההחלטה שלי לעבור את הניתוח הזה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי לכולם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברוכה הבאה - תגובה

שולה זק
    09/01/2013

אני שמחה שהצטפת אלינו, ושקיבלת החלטה לטפל בעצמך ודאוג לעתידך.
    אני ממליצה להכנס לשאלות נפוצות - זה מאגר מידע בלתי נדלה. תמצאי שם אינפורמציה על סוגי הניתוחים, עצות הרופאים, הדיאטנית וכמובן אנחנו המטופלים.
    כך תגיעי להרצאה בשבוע הבא עם מידע רב ומוכנות נפשית
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שולה

קרין
    11/01/2013

אבל אם אפשר לקרוא לזה כך, אכן דברים לא נעשו כרצוני. אבל יש דברים שלא אנחנו מחליטים עליהם, אז אני מקבלת את השינוי בברכה. אני יתחיל את כל התהליך מחדש בעזרת ה׳ בשנה הבאה... תודה לך על העצות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי - תגובה

שולה זק
    11/01/2013

מה הלך לא כרצונך ולמה את דוחה בשנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שולה! הכל בסדר...

קרין
    14/01/2013

פשוט קרה משהו שחיכיתי לו המון זמן! רק שתביני : אני בעננים . אני לא ממהרת לשום מקום, ואני אגשים את הדברים החשובים בחיי למען אושרי צעד אחר צעד. מה זה שנה? זה עובר ממש מהר. אני לא רוצה להגיע לניתוח הזה מתוך לחץ. אבל אני אעשה אותו בסופו של דבר. שוב תודה על הזמינות ועל הנכונות לעזור תמיד! ( דיברנו בטלפון שבוע שעבר, שיחה מצחיקה.. תנסי להיזכר כי יש דברים שלא ראויים להיכתב בפורום כל כך גדול מפאת השתיקה שמחייבת ).תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מחבקת אותך... - תגובה

שולה זק
    14/01/2013

ושמחה בשמחתך
    אל תשכחי לעדכן אותי.......
    חיבוק חיבוק חיבוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו