מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כמה שאלות...מורי15/01/2013
היי, חודשיים אחרי שרוול, ירידה של 18 ק"ג, התחלתי 110 בגובה 1.60
1. אני מניחה שישנו שינוי הורמונלי לאחר הניתוח, כך אומר לי ההגיון. אך ייתכן שמתחילה להיות בעיה בהגעה סדירה של המחזור החודשי? אציין כי מאז הניתוח קיבלתי פעמיים מחזור בדיוק בזמן והחודש הוא לא מגיע - איחור של משהו כמו שבועיים וחצי (אין מצב להריון). אף פעם לא היו לי איחורים... תמיד כמו שעון.
אציין כי אני לוקחת את הויטמינים בקביעות ובדיקות הדם תקינות.
2. האם אכילת פחמימות (לא לחמים ולא מתוקים) בכמות קטנה מעכבת את הירידה? ולמה בעצם ישנה עדיפות לאכילת חלבונים? מלבד עניין החלמת הפצע הפנימי... וכמה זמן לוקח לו להחלים?
תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות - תגובה
שולה זק15/01/2013לגבי האחור במחזור, מומלץ לעשות בדיקות דם כלליות וכן לגשת לבדיקת רופא נשים ובדיקות דם הורמונאליות.
מומלץ לאכול חלבונים כי הם בונים שריר. האם את במעקב דיאטנית? מומלץ ורצוי. היא תתאים לך תפריט מאוזן וכך הירידה תהיה בריאה ומבוקרת..
התפרים הפנימיים ימלימים תוך חודשיים בערך. השמיי לגופך ועל פי זה תתנהלי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות - תגובה - תגובה
הילה כהן16/01/2013בהחלט מסכימה עם שולה לגבי מעקב דיאטנית . חשוב לאכול חלבונים מעבר לששת השבועות של ההחלמה כי זה הרכיב הנדרש ביותר וכשהקיבה קטנה ,ניתן עדיפות לחלבונים בשילוב מעט פחמימה וירק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות.
מורי16/01/2013אני במעקב דיאטנית כמובן.. הילה - אני מטופלת אצל סיון השותפה שלך בהר הצופים...
אציין כי לא ניתן לי תפריט מיוחד.
הייתה לי פגישה אחת לפני הניתוח - בה קיבלתי הנחיות לגביי הדיאטה שלפני הניתוח ורקע כללי לגבי הרגלי אכילה שלאחר מכן.
פגישה הבאה הייתה בזמן הוצאת התפרים שבוע אחרי הניתוח והנחיות לגבי ההמשך מבחינת האוכל...
פגישה שלאחר מכן הייתה כחודש אחרי, בה נאמר לי שאני יכולה לאכול הכל אך בהדרגה (כל 4 ימים להוסיף קבוצת מזון לתפריט).
כמובן שנאמר לי שהעדיפות היא לחלבון. אציין שאני עושה פעילות גופנית מבוקרת - הליכה 3 פעמים בשבוע. הפגישה הבאה שלי עם הדיאטנית היא רק במרץ...
האם הירידה שלי היא מספקת באופן יחסי?
ובקשר לבדיקות הדם, ממי אני מבקשת את הבדיקות הללו? מרופא המשפחה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה?..
מורי17/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה?.. - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה18/01/2013חלק לא מבוטל ממנותחות בריאטריות דווחו על הפרעה במחזור שלרוב חולפת עם הזמן. הרקע כנראה שנויים הורמונלים נלווים לירידה הדרסטית במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)