שאלה לרופאים התייעצות רפואית

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים התייעצות רפואית
    לירז
    17/01/2013

שלום רב,
    עברתי ניתוח טבעת לפני כשנה, עד עתה ירדתי רק 15 ק"ג.
    בפעם האחרונה שעברתי סגירה הייתי סגורה על 9 cc והרופא הזריק לי 1 cc נוסף. באותו ערב הגעתי למיון כיוון שלא יכולתי לבלוע את הרוק של עצמי. במיון הוציאו לי חצי cc. כלומר כרגע אני סגורה על 9.5 cc. הבעיה היא שבסגירה הנוכחית אני לא מרגישה מוגבלת מספיק ואיני יורדת במשקל. השאלה היא האם לנסות שוב לסגור יותר? אני חוששת שוב להגיע למצב שאיני מסוגלת לבלוע את הרוק.
    אם איני יכולה לסגור יותר, האם ניתוח שרוול מומלץ יותר עבורי?
    תודה רבה,
    לירז

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה חמה

האילתית
    17/01/2013

לאחותי הגדולה היה אותו דבר והיא גם כמעט נחנקה למוות מתוך שינה בגלל הרוק שהצטבר בפה ולא עבר, ובמקום לרדת אחרי שנתיים היא התחילה להשמין שוב ... ועכשיו היא הוציאה את הטבעת בהמלצת הרופא ועשו לה שרוול וממש יורדת יפה במשקל... לפי דעתי ומניסיון של הרבה אנשים ואחותי , עדיף להוציא את הטבעת ...
    שמתי לב שזה סיבוך ממש נפוץ , אני לא מבינה למה עדיין עושים את הניתוח הזה , זה כבר מוכח שזה הניתוח הכי פחות יעיל ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות רפואית - תגובה

שולה זק
    17/01/2013

שלום לך,

עד שהרופאים יענו לך, אנסה לענות לך על שאלותיך.
    לא ציינת BMI ולמה ירדת רק 15 קילו בשנה. האם היית במעקב דיאטנית? האם שינית הרגלי אכילה? אורח חיים? אם א משלבת פעילות גופנית?. ניתוח זה לא הוקוס פוקוס - בשביל לרדת במשקל צריך להתנהל נכון. לאכול תפריט מאוזן. לאכול מעט כל 3 שעות ולהרבות בשתיה.
    על מנת לעבור ניתוח חוזר צרכה להיות סיבה רפואית לכך, המלצה של מנתח, על מנת שהקופה תאשר לך.
    האם לפני שעברת ניתוח טבעת היית אצל כירורג שעושה את כל סוגי הניתוחים והתיעצת איתו איזה סוג ניתוח מתאים לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו