מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מתחילה..מורן26/01/2013
היי..
אני בת 23 גובהה 160 ושוקלת 95.5
כל חיי הייתי שמנה.ניסיתי הכל!
ולאחרונה זה ממש ממש מציק לי.
אני מאוד רוצה לעבור ניתוח מעקף קיבה.
איך מתחילים? אני מתאימה בכלל ? למי פונים?
מה היא העלות? אני חברה בכללית פלטינום.
כמה זמן ההמתנה עד לניתוח??
איזה רופא מנתח הכי מומלץ בירושלים?
שווה לעשות את זה פרטי? זמן ההמתנה בפרטי הוא פחות זמן?
מצטערת על כמות השאלות. יש לי בלי סוף. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק26/01/2013שלום מורן,
לפי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך הוא 37.3 ואינך עומדת בקריטריונים לניתוח, אותם קבע אירגון הבריאות העולמי ומשרד הבריאות אימץ אותם והנחה את הקופות לפעול על פיהם.
מאחר וניתוח זה לא הוקוס פוקוס שנכנסים שמנים ויוצאים רזים - אלא צריך לעבוד בשביל לרזות. דהיינו להיות במעקב דיאטנית, לאכול תפריט דיאטטי, לשלב פעילות גופנית, לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים. כל זאת את יכולה לאמץ ולהתחיל מעכשיו. להחליט שאת לוקחת אחריות לגורלך ועתידך מביאה לשינוי בהתנהלות שלך. אם תאמצי את האימרה "תוצאות ולא תירוצים" בטוחני שתגיעי לתוצאות משביעי רצון.
בהצלחה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה - תגובה
מורן26/01/2013היי שולה,
איני אמרתי שניתוח זה הוקוס פוקוס. אני יודעת שזה תהליך וזה מצריך המון מאמצעים וצעריך לעבוד בשביל זה. לרגע לא זיזלתי בזה.
אני חוזרת על זה שוב - כל חיי הם דיאטה אחרת גדולה.
ללא הצלחה. אני יורדת 10 קילו ועולה 20.
למדתי על כל סוגי הדיאטויות.
אימצתי אלף פעם את האמיה "תוצאות ולא תירוצים".
אני צריכה עזרה. אני בת 23 שלא יוצאת לבלות עם חברים לשום מקום.
ומתביישת מהצל של עצמה כל הזמן.
מעולם לא היה לי חבר רציני.
אם לא הייתי צריכה עזרה לא הייתי פונה לפה.
אף אחד לא רוצה להיות תחת שולחן ניתוחים.
זה הפיתרון האחרון שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן - תגובה
שולה זק26/01/2013ברור שלא זלזלת ולא אמרת שאינך מודעת. אני רק המחשתי לך את התהליך אחרי ניתוח. מאחר ואינך עומדת בקריטריונים לניתוח אני מציעה שתקחי ברצינות את ההחלטה לשנות ולהשתנות. לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים וביחס ישר להשתנות במראה ובהתנהלות.
אני מבינה את המצוקה שלך ואת הרצון לרדת במשקל. תאמיני לי שאם תלכי לדיאטנית ותיצמדי לתפריט שהיא נותנת לך, תשלבי פעילות גופנית ותצטרפי לקבוצת תמיכה. התוצאות לא יאחרו להגיע ואת תהיי גאה בעצמך.
מוכנה להוות "ניתוח וירטואלי", ולשבת לך אחת לשבוע על הוריד ולוודא שאת אכן מתמידה באכילה נכונה ומתחילה ירידה במשקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)