חייב לעשות ניתוח קיצור קיבה שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חייב לעשות ניתוח קיצור קיבה שרוול
    פואד
    17/02/2013

שלום לכם

אני שוקל היום 142 קילו והגובהה שלי 1.80 אני סובל ממחלת CRPS בכף רגל ימין ולא דורך על הרגל בכלל מחלה כרונית החיים שלי קשים ובכלל עם העודף משקל ואני בקושי הולך עם הקביים על רגל 1 אני נוטל תרופות חזקות לשיכוח כאב

אני מאוד רוצה לעשות את הניתוח הזה אבל מה יקרה אחר כך האם אני יכול להמשיך לקחת את הכדורים החזקים לשיכוח כאב או שיש דרך אחרת
    מאוד אשמח לתשובה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתיעץ עם רופא - תגובה

שולה זק
    17/02/2013

שלום סאמר,
    אני ממליצה לקבוע תור לרופא מנתח ולהגיע אליו עם מכתב מרופא המשפחה הכולל את כל ההסטוריה הרפואית שלך ועל פי נתונים אלה להתיעץ איתו ולקבל חוות דעת לגבי ניתוח ואיזה ניתוח מתאים לך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיזוק לסאמר

אני
    18/02/2013

שלום סאמר יקר!קודם כל ברוכה הבאה לפורום בראשה של שולה זק המקסימה שלנו - כאן תמצא פינה חמה של עידוד ותמיכה!!! תשמע,כולנו עברנו את אותו הדבר,כולנו שמנים או שהיינו שמנים. אני עברתי מעקף לפני שנה וירדתי עד כה 30 קילו. עד לפני הניתוחמ שקלתי 170ק"ג ולא יכולתי כמעט ללכת.הלכתי 3 דקות לייד האוטו וכבר הרגשתי שנשבר לי הגב. כיום אני 142 קילו.אחרי הניתוח התחלתי ללכת - כולם אחרי הניתוח מתחילים ללכת כי בשבועיים הראשונים מורידים המון,אני הורדתי 10 קילו בשבוע הראשון. גם אתה תתחיל ללכת הרבה יותר טוב אחרי הניתוח!!!אני מבינה שהחיים שלך נורא קשים עכשיו, אני מבינה אותך טוב מאוד,כיוון שעם ה170 שהיה לי היה לי דום נשימתי בלילה,דופק של 150 שניות בדקה בשכיבה,לחץ דם גבוה סכרת קשה. אחרי הניתוח מציל החיים הזה הכל עבר!!!! ברוך השם!!!תתעודד!!!מתי אתה הולך לניתוח? אל תתלבט !!!אומרים שאפשר לרדת גם בלי,דיאטנית אמרה לי אבל זה יקח שנים ואתה תמשיך לסבול!!! לך לניתוח הזה - למה אתה מחכה??? תתייעץ עם הכרורג מה מתאים לך יותר שרוול או מעקף?אם יש סכרת מעקף יותר מתאים. ממש שבוע אחרי הניתוח הסוכר שלי ירד מ500 ל94!!! היית מאמין? אני לא האמנתי לשיפור עצום שכזה - אבל זה מה שזה עושה - הניתוח הזה מחזיר אנשים לחיים!!! אני מבינה את הסבל שאתה חי איתו,גם אני סבלתי נורא. אחרי הניתוח "קום ולך" כמו שאומרים ברפואה - התחלתי עם 10 דקות הליכה אחר כך ישבתי 3 דקות על ספסל ואז שוב קמתי ל10 דקות.כיום אני הולכת שעתיים בפארק - מטיילת בכיף עם הכלב שלי. עדיין אני מתנשפת ונעצרת - אבל אין מה להשוות למה שהיה אז!!!אני חזרתי לדיאטה (חצי שנה לא עשיתי אותה כי חזר כושר האכילה) עכשיו אני אוכלת על פי הוראות הדיאטנית הבראטרית. ינחו אותך אחרי הניתוח צעד צעד...אני ממש מקווה לרזות עוד ואני בעזרת תמיכתה של שולה זק היקרה מאמינה שאוריד עוד ועוד!!! תהיה חזק,תעבור את הניתוח ואתה תוריד מלא מלא משקל, חייך ישתנו אך ורק לטובה!!!! יהיו לך הרגלי אכילה חדשים ובכלל תוולד מחדש!!! המון בהצלחה!!!!!!! חיבוק חזק,אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו