התייעצות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    שלמה מסאסא
    21/02/2013

לחברי היקרים שלום,
    מאז ניתוח מעקף קיבה. עברו שנתיים. שוקל נכון להיום 65ו ק"ג. בחודשיים אחרונים מרגיש שלא מצליח לאכול מספיק כל שלוש שעות.פשוט האוכל לא עוובר. נפגשתי עם המנתחת שלי.והמסקנה שהיא היגיע אליה שהאוכל לא מענין אותי, איבדתי כל עניין באוכל.
    אני נמצא בקו אדום תחתון לכיוון האנורקסיה וזקוק לפסיכולות עם התמחות בהפרעות אכילה. קיימות נפילות סוכר רגייות. הדיאטנית עוזרת בתפריתים, נצמדתי מחדש לבקבוק כדי שקיבה לא תיצתמק ואיכשהוא לעצור את הירידה.
    האם מישהו מהותיקים עבר מצב דומה ואיך התמודד איתו. שולה, הרופאים והילה אם יש ניסיון או עצות מה לעשות?
    מודאג שלמה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שלמה - תגובה

שולה זק
    21/02/2013

שמחה לשמוע ממך, למרות הבעה שהתעוררה, אני משוכנעת שתמצא את הדרך נכונה להתגבר ולחזור לאכול כמויות מתאימות.
    הייתי ממליצה להתיעץ עם הדיאטנית שתמליץ לך על תפריט עתיר ועשיר יותר עם מרכיבים שאתה אוהב....לפחות לתקופה קצרה , כך שתחזור לסדר יום קבוע ולטכול כל כמה שעות.אתה יכו ל גם להקש הפניה למרפאה להםרעות אכילה ולראות מה הטיפול המומלץ.
    בינתיים חג שמחח וסופ"ש נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו