חג שמח לכל החברים!!!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חג שמח לכל החברים!!!
    אני
    25/02/2013

שלום חברים יקרים!!!חג פורים הכי שמח שיש!!! :-) הייתי במסיבת פורים והנה מה שרשתי לעצמי לאכול שם כסעודת חג(אני שנה לאחר מעקף): 40 גרם סלמון אפוי בתנור+1 כפית גבינה לבנה 30% (החשבתי כמו שמן)+1 כפית סלט ביצים עם מיונז(גם החשבתי כמו שמן)+1 מלפפון+כוס קפה+סוכרזית+חלב 3% רק לצבע. אני ממש לא אוכל ככה רגיל.כשאין חג אני אוכלת רק קוטז' חצי אחוז או קופסאת סקי חצי אחוז+ ירקות+2 קליליות. אבל מה שאני הכי רוצה לומר,זה ששאר האנשים - כמה שהם אכלו...והם רזים כמו מקל!!! כמובן שאני מבינה שזו סעודת פורים ושבפורים אוכלים ושותים הרבה...אבל עדיין אם אני הייתי מרשה לעצמי לאכול 200 גרם סלמון אפוי+כף סלט טונה+כף גבינה לבנה 30%+ כף סלט ביצים+שטרודל+אזני המן+ קפה...הייתי קודם כל מקיאה הכל ושנית הייתי עולה איזה קילו על בטוח - אפילו מארוחה אחת שכזאת!!!איך אפשר לאכול הרבה ולהישאר רזה ובריא!??? כולם חושבים שהרזים לא אוכלים כלום ושהשמנים טורפים אוכל..זה לא תמיד ולא בהכרח ככה...אוף.. אצלי השמנה זה ממש אבל ממש גנטי!!! כן , לפני הניתוח הייתה לי סכרת ואכלתי הרבה אבל יש גם רזים ובריאים שאוכלים המבורגרים במקדונלדס וציפס... אצלי אמי שמנה מאוד, סבתא וסבא זכרונם לברכה היו שמנים מאוד, דודה שלי קרוב ל200 קילו וגם אח שלה..אני רק מודה להשם שעברתי מעקף קיבה ושאני יורדת לאט לאט ...הייתה לח עצירה של חצי שנה וגם משבר ..ועכשיו אני שוב בדיאטה+עושה הליכות והתעמלות בבית ואני מורידה משקל לאט לאט... :-)))))) אם יש לי גנים של אנשים שמנים,אז אני חייבת להחזיק את עצמי בידיים,לאכול מעט ומאוזן, ולעשות כמה שיותר ספורט!!!! עם ה141 קילו שיש לי(170 לפני ניתוח), אני עושה שעתיים הליכות בפארק כל יום+ 20 דקות התעמלות בבית על הבוקר...תתמכו בי חברים,בבקשה...אני מרגישה קצת אומללה שאני עדיין כזאת שמנה!!!כל כך בא לי להיות רזה ויפה...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חג שמח לכל החברים!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תתעודדי

לילוש
    02/03/2013

אני מה זה מבינה אותך. תמיד מאשימים אותנו, השמנים, שאוכלים יותר מדי. אולי זה נכון, אבל גם לרזים קורה שהם מגזימים - כנראה אחר כך מפצים באי אכילה. לא יודעת. מה שאני מבינה מכל הספור זה שצריך להתמקד במטרה, שהיא להיות בריאה וזה יאפשר הרבה שימחה. אז תתעודדי, את לא לבד - כולנו באותה מלחמה - תחזיקי מעמד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכוונת "רק" שמנה - השבוע שמעתי

ליאת
    02/03/2013

משפט נחמד -

"על שומן אפשר להשתלט על טיפשות לא!!!!"

אז אני שמחה שבחרו בשבילי שם למעלה "שמנה" האופציה השניה גרועה יותר, כך גם לגבי כיעור.....

תהני ממה שיש לך ואל תסתכלי על אחרים...

לי יש שני הורים רזים ושתי אחיות (כמוני עם שלושה ילדים) מידה 36-38 ועובדתית קיבלתי את הירושה ה"נהדרת" הזו מסבתא....אבל אני לא מקנאה באף אחד /ת כי כל אחד מתמודד עם שלו...

כל בוקר אני מודה לאל על מה שיש לי וגם על מה שאין לי (את הסיומת למדתי מחולת סרטן...לא עלינו).

שיהיה לכולם יום נפלא ותהיו מאושרים המשקל הוא רק חלק אחד ממה שיש לאדם...

ןד"א - אחותי אוכלת יותר ממני (אפילו אמא שלי מודה - אצלה חילוף החומרים משודרג ולעולם לא תתפסי אותה מנשנשת...).

ליאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

אני
    05/03/2013

גם לי יש חברה טובה שאני מאוד אוהבת והיא לצערי חולת סרטן גם כן. אני מודה להשם על כל דבר קטן שיש לי. "מיהו העשיר השמח בחלקו!" ...קצת התלוננתי כיוון שבאמת לא נעים לראות איך הרזים טורפים אוכל(ברור שלא כולם..),ואנחנו השמנות שומרות על דיאטה(מדברת בשם הבנות שעברו ניתוח או שלא אבל שומרות - שומרי משקל,דיאטות למיניהן,קיצורי קיבה...) אני בתור משהי שלמדה רפואה יודעת שהכל תלוי בשלושה גורמים,מטבוליזם,כמות המזון וסוג המזון וספורט.וכן יש מישהו שיאכל הרבה וישאר רזה,כיוון שיש לו מטבולזים טוב.וכן יש מישהו שיאכל מעט ויעשה ספורט ויישאר מלא או אפילו שמן...יש גנים...וגנטיקה אחראית כמעט לכל דבר שקורא לגוף שלנו.חיים עם משקל - זו מלחמה! מלחמה על כל קילו וקילו... חייבים לשמור על בריאות! אמרו הרמבם, שבריאות זה -בולם רוגז,ימעיט אוכל ויגביר תנועתו! שנהיה כולנו בריאים - אמן! הפילוסוף גיוטה אמר "היופי היחיד הוא הבריאות!" ..יום ענים לך,אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לילוש!

אני
    05/03/2013

תודה לך לילוש מתוקה,חזקת אותי!!! :-)))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו