מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כמה שאלות ..ניסים28/02/2013
בוקר טוב לכולם ,
כבר חודש ושלושה שבועות משורוול ,מרגיש טוב ,אוכל הכל (בכמויות קטנות כמובן :-) )
משחק כדורגל ,הרגשה כללית מצויינת , כמעט 14 ק"ג ירידה ..
מידי פעם ,או אפילו כמה פעמים ביום אני מרגיש מין סחרור קל כזה .. מישהו אמר לי נפילת סוכר ? דיברתי עם המנתחת היא ביקשה שאעשה בדיקות דם ,קבעתי לשבוע הבא ..
זה תקין ? זה שכיח ?
עוד שאלה קטנה ..
אני משוחח עם עוד משורוול או שניים בעבודה ..והם אומרים לי איך אתה אוכל הכל ?
האם הכל אצלי בסדר ? וגם לגבי הכמות .. אני יכול לשתות כוס מים שלמה בלגימה אחת ? זה תקין מבחינה כמותית ?
אני יכול לאכול גביע קוטג' שלם ללא כל תחושה או כאב , .האם אני מותח את הקיבה ,לא אמורים להרגיש משהו ?
אני לא מרגיש כלום ..
אשמח לקבל קצת עזרה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
ניסים02/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות .. - תגובה
שולה זק03/03/2013אתה זמן קצר לאחר ניתוח והגוף מתרגל למצבו החדש. יש פה ושם תחושות חולשה, סחרור, כאבים. תופעות לגמרי נורמליות.
רצוי גם להישמע לגוף ולא להעמיס הרבה בהתחלה...אולי לחכות קצת עם כדורגל....ולעשות בפעילות פחות נמרצת.
האם אתה במעקב דיאטנית ונוטל ויטמינים.
כמו כן מזכירה לך להרבות בשתיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)