תעזרו לי בבקשה!!! אחרי ניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי בבקשה!!! אחרי ניתוח שרוול
    ג׳׳
    28/02/2013

אני כארבעה חודשים אחרי ניתוח שרוול ירדתי 28 קילו ופתאום עצירה והיום נשקלתי עליתי 500 גרם ואני חייה מ 900 קלוריות ממש מתסכל ובכלל היום הרגשתי רעב נוראי ואכלתי בצורה לא מבוקרת כ 2500 קלוריות אני לא מאמינה על עצמי ממש רע לי מה עושים?????? צריכה עידוד פוחדת לחזור למה שהיה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קודם כל להרגע - תגובה

שולה זק
    28/02/2013

זה שיש עצירה בירידה זו תופעה ידועה ומוכרת ועליה של 500 גרם זו לא עליה בכלל.
    אז קודם כל להפעיל צפירת ארגעה - להרגע ולחשוב בהיגיון.
    האם את במעקב דיאטנית? מי הרכיב לך את התפריט? הישג יפה מאוד ב- 4 חודשים.
    כדאי לשקול להירשם לקבוצת תמיכה .
    את בדרך הנכונה ובתחילת הדרך, אין סיבה להכנס ללחצים ולחרדות. חשוב מאוד לשנות חשיבה, אורח חיים והרגלי אכילה . בגלל זה מומלץ לקחת חלק בקבוצת תמיכה.
    סופ"ש נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה תודה על התגובה

ג׳׳
    28/02/2013

אני במעקב אצל הדיאטנית אומנם יש לי תפריט קבוע וכנראה שזה התחיל לשעמם אותי ובכלל אני בחרדה שאני יתחיל לאכול כמו פעם את צודקת מחר יום חדש אני מקווה לחזור להרגלים שסיגלתי לעצמי בתקופה האחרונה רק שמאוד מפריע לי הנפילה של היום ממש רע לי עם זה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו בני אדם - תגובה

שולה זק
    01/03/2013

בסך הכל אנושיים עם עליות וירידות ודחפים. זה בהחלט טבעי ונורמלי "להתפרע" מידי פעם. לא צריך לחיות ברדות וחששות. אני משוכנעת שאת הפנמת את השינוי שעברת בחייך ולא תחזרי למה שהיה לפני.
    לא לחשוב רק על אוכל יש גם תחומי עניין אחרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו