מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תעזרו לי בבקשה!!! אחרי ניתוח שרוולג׳׳28/02/2013
אני כארבעה חודשים אחרי ניתוח שרוול ירדתי 28 קילו ופתאום עצירה והיום נשקלתי עליתי 500 גרם ואני חייה מ 900 קלוריות ממש מתסכל ובכלל היום הרגשתי רעב נוראי ואכלתי בצורה לא מבוקרת כ 2500 קלוריות אני לא מאמינה על עצמי ממש רע לי מה עושים?????? צריכה עידוד פוחדת לחזור למה שהיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל להרגע - תגובה
שולה זק28/02/2013זה שיש עצירה בירידה זו תופעה ידועה ומוכרת ועליה של 500 גרם זו לא עליה בכלל.
אז קודם כל להפעיל צפירת ארגעה - להרגע ולחשוב בהיגיון.
האם את במעקב דיאטנית? מי הרכיב לך את התפריט? הישג יפה מאוד ב- 4 חודשים.
כדאי לשקול להירשם לקבוצת תמיכה .
את בדרך הנכונה ובתחילת הדרך, אין סיבה להכנס ללחצים ולחרדות. חשוב מאוד לשנות חשיבה, אורח חיים והרגלי אכילה . בגלל זה מומלץ לקחת חלק בקבוצת תמיכה.
סופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה תודה על התגובה
ג׳׳28/02/2013אני במעקב אצל הדיאטנית אומנם יש לי תפריט קבוע וכנראה שזה התחיל לשעמם אותי ובכלל אני בחרדה שאני יתחיל לאכול כמו פעם את צודקת מחר יום חדש אני מקווה לחזור להרגלים שסיגלתי לעצמי בתקופה האחרונה רק שמאוד מפריע לי הנפילה של היום ממש רע לי עם זה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו בני אדם - תגובה
שולה זק01/03/2013בסך הכל אנושיים עם עליות וירידות ודחפים. זה בהחלט טבעי ונורמלי "להתפרע" מידי פעם. לא צריך לחיות ברדות וחששות. אני משוכנעת שאת הפנמת את השינוי שעברת בחייך ולא תחזרי למה שהיה לפני.
לא לחשוב רק על אוכל יש גם תחומי עניין אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)