מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קוצר נשימה, האם יכול להפריע לניתוח?רוני01/03/2013
שלום לכולם.
אני BMI 47 ןנקבע לי תור לניתוח למיד לאחר פסח (עוד חודש).
לפני כשבועיים נתקפתי בקוצר נשימה לא מוסבר למספר שעות ולפני יומיים זה קרה שוב.
עשו לי בדיקות, גם בזמן ההתקף בבית החולים ולא מצאו שום דבר בריאות ובלב ונקבע לי תור לרופא ראות, כאשר רופאת המשפחה מניחה שזו אסמה (לא סבלתי מעולם מאסמה).
אולי חשוב לציין שאני שוחה 3 פעמים בשבוע כ-30 דקות ולא היתה שום השפעה על הנשימה למעט בזמן ההתקף.
השאלה שלי היא, האם קוצר הנשימה הזה יכול להשפיע על הרופא המנתח מבחינת ביטול הניתוח?
אודה מאוד למשיב שיודע התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוצר נשימה, האם יכול להפריע לניתוח? - תגובה
שולה זק01/03/2013חשוב מאוד להיות אצל רופא ראות לעשות ראת כל הבדיקות ולקבל טיפול מונע , אם יש צורך. סביר להניח שתעבוטר את הניתוח והכל יהיה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוצר נשימה, האם יכול להפריע לניתוח? - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה06/03/2013צריכה להודיע למנתח על ההתקפים. יש צורך בבדיקת תפקודי נשימה ובדיקת רופא ריאות לפני הניתוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך קוצר נשימה
רוני10/03/2013עשיתי בדיקת ראות ורופא הריאות קבע שהריאות בתפקוד של 75% (זה נשמע מפחיד אבל הוא היה שווה נפש ואמר שזה בגלל משקל היתר) ושאין מניעה לבצע לי הרדמה בניתוח.
האם להתקשר לרופא המנתח ולומר לו כעת או לחכות עד להכנה לניתוח?
תודה למשיבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוצר נשימה
עדינה14/03/2013אני חייבת לציין כי גם לי זה קרה בסמוך לניתוח וגם לאחריו אחרי הניתוח גם הגעתי למיון
ובסוף אחרי ששללו תופעה פיסית הגענו למסקנה כי אני בהתקף חרדה...... לקחתי פעמיים ביום לוריוון וזה עזר לי אחרי 10 ימים הכל חלף כלא היה תתייעצי עם רופא......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)