קישתא עודפי עור !

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• קישתא עודפי עור !
    עופר במבינו
    12/03/2013

לכל חברי ,
    למי שלא זוכר או למכיר , אני עופר , ירדתי מעל 75 קילו בניתוח מעקף קיבה לפני כ3 שנים.
    בכל אופן ... לאחרונה מטריד אותי מאוד המדלדלים בבטן ... כמות הספורט שאני עושה היא די רצינית הייתי אומר שכן מעבר לשחייה 3 פעמים בשבוע אני גם מתאמן בג'ו ג'יטסו ברזילאי פעמיים בשבוע.
    אפשר להגיד שבהחלט בכל הקשור לשרירים בידיים, ברגליים הכל טוב ויפה. לעומת זאת, "הכרס" המקוללת הזאת לא רוצה ללכת ... אפילו לא נהיית קטנה יותר... זה מדכא אותי עד מאוד.
    לכן החלטתי ללכת לכיון של ניתוח ולפתור אחת ולתמיד את הסטיגמה ששמן תמיד ישאר שמן.
    היום בשעה 16:00 אני נפגש עם כירוג מומחה ומבטיח לעדכן בדבריו.
    מי מכם שעבר את התהליך אשמח לשמוע .

שלכם תמיד,

במבי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קישתא עודפי עור !

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ב מ ב י נ ו- תגובה

שולה זק
    12/03/2013

אני כבר סקרנית לשמוע מה אמר המנתח
    ומן הראוי אחרי זמן כה רב לפרסם את ה"לפני" ואת ה"אחרי" למען יבינו החדשים למה אני קוראת לך "במבינו" (ילדון)
    בכל אופן בהצלחה עם הסרת עודפי העור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון !

עופר במבינו
    01/06/2013

מכבי אישרו לי ניתוח להסרת סינר בטני.

כנראה שאכנס לניתוח בחודש הקרוב ... אעדכן .

למי שלא מכיר לפני ואחרי לבקשת שולה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה אחרי

עופר במבינו
    01/06/2013

לפני מספר שבועות :)

אחלה שבוע !

עופר במבינו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד

אסתי
    02/06/2013

אשמח לדעת את כל הפרוצדורה ומה צריך לעשות ולהגיד כדי להפטר מהבטן המקוללת הזאת אמנם גם אני עדיין רחוקה מזה אבל תמיד כדאי לדעת .כמובן שתגיע למועד הניתוח תגיד לנו גם איך היה? קשיים ,וכו׳ אני גם אצטרך גם את הידים לעשות כי גם שם לא נראה טוב אם ידוע לך או למשהו אחר לגבי זה אשמח לשמוע שיהיה לך בהצלחה נראה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפיופי - תגובה

שולה זק
    04/06/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיף לראות

לילוש
    02/06/2013

עופר כל הכבוד -תשתף אותנו בתהליך קבלת האישור. אני עוד רחוקה מזה, אבל גם אצלי יש חוסר פרןפורציה מוחלט בין הגוף לבן הבטן. אני חברת מכבי, אז כל התהליך מאוד מעיין אותי. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבינו- תגובה

שולה זק
    04/06/2013

ככה הכרתי אותך...לא להאמין שזה אתה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי במבינו!!!!!

ליאתול
    02/06/2013

מה קורה ?

אני בעקבותיך, כבר יש אישורים ועכשיו אני ממתינה לתור בביה"ח סורוקה כלומר ציבורי.....

אתה עושה פרטי ?

מה גודל ההשתתפות?

להזכירך היינו יחד בפגישה או שניים של המנותחים....

שמחה מאוד מאוד בשבילך וגם אני חושבת שצריך להוריד את העור גם בשביל הנפש.... "שמן תמיד נשאר שמן"...

מחזקת אותך ונשוייץ יחד אחרי... חהחהחה

ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהליך

עופר במבינו
    02/06/2013

היי חברים וחברות,

אז ככה התהליך שעברתי (במכבי):

ראשית כל צריך לפנות לרופא המשפחה ולבקש הפניה למנתח כירוג פלסטי.
    לאחר מכן יש כמובן לקבוע פגישה עם הכירוג הרצוי דרך הקופה.

בפגישה עם הכירוג אין יותר מדי מה להגיד, הכירוג מסתכל על הבטן ועל עודפי העור וקובע אם יש צורך בניתוח או לא.
    יש לציין כי לא מנתחים אם אתם לא שומרים על משקל יציב לפחות שנה... לכן אני ממליץ להגיע מדי פעם לרופא המשפחה לשקילה על מנת לתעד את המשקל.

לאחר שמנתח נותן את הסכמתו כי יש צורך בטיפול ניתוחי בעודפי העור אז ניגשים לקופה ומבקשים לעבור וועדה. במכבי זה נקרא: וועדה להסרת עודפי עור.

אני ממליץ גם ללכת לפני הוועדה לרופא עור. יש לציין בפני הרופא כי יש גירודים, פיטריות בעור, ריח רע --- כל אלה חשוב שהרופא ירשום!

תור לוועדה לוקח כחודשיים-שלושה... (לפחות אצלי).

הוועדה עצמה:

הגעתי לועדה, מדובר בלא יותר מחמש דקות מול שני רופאים אשר שואלים מספר שאלות ולאחר מכן בודקים את מצב הבטן.

אין בשום אופן לקרוא לניתוח קוסמטי!!!!! אנחנו רוצים לעבור ניתוח להסרת עודפי עור, כירוגי בריאותי. קוסמטית לא מעניין אותנו כל העניין ... היינו שמנים ועור זה ממש לא מה שמפריע לנו... אפשר להגיד שהגינס לוחץ על העור וגורם לפצעים... וכו וכו... לא קוסמטי בשום אופן!

לאחר מכן אתה יוצא ולא יודע מה החילטו החברים בוועדה. לאחר שבועיים מתקבל לו מכתב בתיבת הדואר :
    הבקשה אושרה או לא אושרה.

אצלי אישרו ניתוח שנקרא: כריתת סינר בטני. מדובר רק בבטן !!! לא בצמיגים מסביב!

לאחר מכן ניגשתי לרופא שבחרתי (המנתח) וביקשתי ממנו לקבוע לי תור. שימו לב , תור לניתוח קובעים דרך המנתח.
    במכבי הניתוחים האלה נעשים באסותא.

החלטתי להרחיב את הניתוח גם לצדדים וכבר לעשות כמו שצריך את כל התהליך (אם כבר מורדמים וחותכים אותך, אז עד הסוף). אני מוסיף קצת פחות מעשרים אלף ש"ח עבור התהליך.

למיטב ידיעתי הניתוח עצמו עולה ללא השתתפות הקופה כ 45 אלף ש"ח (רק סינר בטני).

קבעו לי תור ל 10.7 (היום הודיעו לי).

מקווה שעזרתי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גם בתהליך במאוחדת ו....

ליאתול
    02/06/2013

אצלנו זה קצת שונה...

אני הלכתי לרופא משפחה לקבל הפניה.
    קבעתי תור לכירורג בסורוקה.
    לאחר התור קבעו לי וועדה של מחלקת פלסטיקה בסורוקה (כדי לראות אם אני מתאימה).
    בינתיים הרצתי טפסים בקופה - להפתעתי אישרו לי אותם לאחר שהבאתי (במלחמה) קוד ניתוח מסורוקה.
    עכשיו ממתינה לתרום ניתוח + ניתוח בסורוקה.
    מיותר לציין שגם אצלי הניתוח הוא "סינר" ביטני וכמובן שיש לי בעיות של קושי בספורט + גרד איום ונורא + דלקות ופטריות.... לא נחמד בכלל!!

הניתוח שלי יהיה יותר מאוחר מאחר וזה לא פרטי אלא בית חולים ציבורי.

אני אעדכן בכל אופן בהמשך.
    ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח

לילוש
    03/06/2013

עזרת מאוד - זה מאוד חשוב לדעת את התהליך. באיזה סניף של הקופה ניהלת את התהליך? יש לך המלצה על מנתח? הסכום שציינת עבור מהו בדיוק (לא מעט כסף בכלל!!) תודה על המידע - מקווה להגיע לשלב הזה בחיים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי

לילוש
    03/06/2013

קודם כל להגיד בהצלחה. נאמר לך משהו על כאבים, החלמה וכו??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

עופר במבינו
    04/06/2013

ליתר דיוק הסכום הוא יותר קרוב ל 17 אלף ש"ח.

מדובר על ההרחבה שאני עושה בניתוח. זה בהחלט כבר קוסמטי ולכן לא חובה... יכלתי גם לא לעשות ... אבל אם כבר אז כבר... חילקתי לתשלומים ויהיה בסדר.

קיבלתי מימון מלא לניתוח כריתת סינר בטני - זה ניתוח שמטפל אך ורק בבטן ועולה כ 45 אלף ש"ח.

מבחינת כאבים - שאלתי את המנתח שלי ... הוא אמר - אם כואב - ניתן לך סמים... :)

בגדול אני מניח שיש כאבים, הרי יש המון תפרים והמון שינויים חיצוניים בעור... מה לעשות ... מהו כאב לעומת הסבל של עשרות שנים בתור שמן ?

החלמה - יום אישפוז לפי הבנתי .. ואח"כ כל גוף קצת שונה ... בערך שבוע בבית ואח"כ אפשר לחזור לשגרה .. לא עבודות פיזיות כמובן....

סיכונים לא חסרים - החל מסיכוני הרדמה מלאה בניתוח .. ועד לסיבוך , דימום , וכו וכו .. ניתוח חוזר ...

יש סיכונים בכל ניתוח.

עופר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סניף במכבי ומנתח

עופר במבינו
    04/06/2013

פספסתי את השאלות האלה...

1) סניף שלי הוא סניף מבשרת ציון (ליד ירושלים).

2) לגבי המנתח ... אולי קודם אעבור את הניתוח ואח"כ אמליץ :)

עופר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעופר במבינו וליאתוש

לילוש
    05/06/2013

תודה על כל המידע שאתם משתפים אותנו - מאחלת בהצלחה ללא כל ביעיות. תעדכנו - זה כמו אוויר לנשימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לכאבים יש לי מה להוסיף

ליאתול
    04/06/2013

יש לי חברה שעברה את הניתוח ואמרה שמי שעברה ניתוח קיסרי בחייה (אני ביניהם) אז הכאב חלש מזה.

מה לא עושים בכדי לחיות חיים איכותיים יותר (ויפים יותר)????

אני כרגע תלויה בביה"ח שיריצו עניינים כי יש כבר אישור לניתוח כריתת סינר + הרנייה טבורית......

עופר שיהיה לך בהצלחה והחלמה מהירה!!!!
    ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה קצרה

לילוש
    05/06/2013

עופר, תודה על כל הפרטים. שאלה - מה זה סינר ומה כוללת ההרחבה שלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצחקת אותי חחח- תגובה

שולה זק
    05/06/2013

סינר...הכוונה לעודף העור בבטן התחתונה שנראה כמו חצאית או סינר - תלוי בעיני המסתכל חחחחח.
    ניתוח הורדת עודפי עור בבטן היה מאז ומתמיד בסל הבריאות. צריך לפנות לקופה וללכת למנתח ומרכז רפואי שהקופה מפנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה במבינו!

אני
    05/06/2013

אין עלייך!!!ככה לפרט לנו את כל התהליך שעברת כדי שיאשרו לך את הניתוח.יש לי עוד הרבה להוריד עד להסרת עודפי העור,אבל אני חייבת את הניתוח הזה כיוון שקלתי 171 קילו עם גובה 1.56 ורוב המשקל היה בבטן!!! הורדתי 53 קילו בשנה.הגעתי ל119.ברוך השם.התהליך היה לא פשוט כמו לכלום.מקווה,בעזרת השם,להוריד עוד 50 ולהיכנס לניתוח להסרת עודפי העור. ואתה צודק - זה בהחלט ניתוח כרורגי בריאותי!!! העור משתפשף,יש גירודים בייחוד בקיץ,היום לי פעצים,שרף להתרחץ -אבל לא תיעדתי כי לא ידעתי שצריך. בהמשך אם יהיה צורך,אתעד.ואתעד גם משקל קבוע שנה.הכל בעזרת השם. וכן מצטרפת פה לכל החברים שרוצים לעבור את הניתוח ולפסול את הדעה הרווחת "שמן תמיד נשאר שמן"...אנשים רעים המציאו את זה עלינו...וזה ממש לא ככה..יש לנו את כח הרצון,את המוטיבציה ואת הכוחות הנפשיים להוריד משקל עודף!!!הניתוח אצל אף אחד מאיתנו הוא לא הוקוס פוקוס.זה דיאטה+ספורט.כולנו יודעים את זה. ואם נשאר לנו לעבור ניתוח להסרת עודפי עור כדי להפריך את הדעה הרווחת "ששמן נשאר תמיד שמן"אז נעשה את זה!!! וגם כדי לרגיש טוב עם עצמינו פיזית ונפשית. המון בהצלחה לך במבינו יקר בניתוח שלך!מה שמך האמיתי? ראיתי את התמונות של לפני ואחרי - מדהים.ואין עליך שפרוט ובאיכפתיות שבה נתתה לנו פרוט על כל התהליך לניתוח להסרת עודפי עור.אני במאוחדת.מקווה שייאשרו לי.שוב תודה לך ובאמת כל הכבוד!!!!מחבקת,אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוווד דחוףףף

אולגה
    19/02/2015

אודה לך אם תוכל לדבר איתי הנושא שמעניין אותי זה ניתוחים להסרת עור עודף ואין לי למי לפנות!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו