מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מעקף תריסריון מעי רגיזנועה16/03/2013
שלום רב.
אני מנותחת טבעת ואני מתלבטת בין ניתוח שרוול לבין מעקף תריסריון.
רציתי לשאול:
אני מאד חוששת מעניין השלשולים בעקבות הניתוח. אני ידועה כבעלת "קיבה רגישה". היציאות שלי לרוב רכות ותכופות. אוכל מעט מקולקל, שלא משפיע על אחרים גורם לי לשלשול. גם, לעתים אוכל מתובל מדי עושה את אותו אפקט. האם מצבי זה מגדיל את הסיכויים שניתוח שיגרום לתת ספיגה יהיה אצלי מאד בעייתי? אני, למעשה, מתחילה מנקודת פתיחה "בעייתית" ושונה בשל הרגישות הזו והקיבה הרכה שלי או שאין בין זה לבין תוצאות הניתוח כל קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מעקף תרסריון למעי רגיש
ענת5417/03/2013אני אחריי 16 יום מעקף קיבה... חששתי מאוד מה יהיה כי אני רגישה גם לירקות..
הכל עבר סביר... עם מעט תקלות בכיוון המעי... מעקף תרסריון גורם לשילשולים קשים למי שיש לו מעי רגיש ממש אסור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקף תריסריון מעי רגיז - תגובה
שולה זק17/03/2013עליך להתייעץ עם הרופא המנתח על סוג הניתוח שמתאם לך אחרי ניתוח טבעת. זאת ניתן לקבוע לפי ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה ולמה נכשל ניתוח הטבעת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקף תריסריון מעי רגיז - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה19/03/2013החששות שלך במקומם. לאחר ניתוח מעקף תריסריון יש רבוי יציאות רכות. צריך לבדוק אולי אופציות אחרות כמו מעקף קיבה. את העניין הזה צריכה לדון יחד עם המנתח שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה ניתוח בחרת?
אורלי20/11/2013היי, קראתי כי יש לך יציאות תכופות מדי יום .ייתכן כי בזמן שאני מבקשת לשוחח איתך,את כבר אחרי הניתוח. אשמח לדעת באיזה ניתוח את בחרת או תבחרי. גם לי יש,יחסית, יציאות תכופות ביום. ואני גם כן מתלבטת באיזה ניתוח לבחור מעקף קיבה או תריסריון.אשמח לשוחח איתך.תודה אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת ניתוח- תגובה
שולה זק22/11/2013ממליצה להתיעץ עם המנתח על סוג הניתוח המתאים לך והכי אפקטיבי עבורך על פי ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה, אורח חיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)