מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מתי מותר ללכת יותר?ענת5417/03/2013
היי לכולם אני כבר 16 יום לאחר הניתוח ירדתי 8 קילו ואני כבר אוכלת ושותה יפה..
התחלתי ללכת מעט כרבע שעה לאט לאט.. מתי אפשר ללכת יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליכה.
אני17/03/2013שלום ענת54! :-)קודם כל מזל טוב שאת כבר אחרי.ללכת את צריכה בהתחלה על פי היכולת שלך.תעלי כל שבוע ב 5 דקות.את צריכה תוך טווח זמן מסויים להגיע להליכה של שעה-שעתיים כל יום.אני לפני הניתוח שקלתי 170 קילו,נשמתי עם מכונת חמצן ולא הלכתי..לאחר הניתוח הורדתי ישר 10 קילו בשבוע והתחלתי ללכת,ברוך השם! התחלתי מ10 דקות,ישבתי על ספסל,ואז עוד 10 דקות.היום אני הולכת שעתיים..מצליחה ללכת כמעט שעה הליכה מהירה.ירדתי 34.5 קילו בזכות הדיאטה+הליכות. תתחילי ללכת יותר,לא לוותר...הרגשתי שהגב שלי נשבר כשהלכתי בהתחלה...אבל אין ברירה!!!את חייבת את זה לעצמך! תהיא חזקה ואמיצה! החיים לאחר הניתוח הם הליכה,הליכה,הליכה.תתחילי לאט לאט..ואז תוכלי ללכת עם הזמן והירידה במשקל יותר ויותר.כל כך כיף ללכת.תצאי לפארק,לעמק,לטבע..קחי בקבוק מים קטן,אם את לא יכולה עכשיו לשתות מים,תוסיפי קצת פטל. בהצלחה! חיבוק חם,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי מותר ללכת יותר? - תגובה
שולה זק17/03/2013ברוכה הבאה
שמחה שאת מרגישה טוב והתחלת בפעילות גופנית.
רצוי לתת לגוף להתאושש ולחזור לפעילות רגילה בהדרגה.
את ועל נכון שהתחלת במתינות.
את יכולה ללכת חצי שעה אבל לא בריצה . הליכה מתונה ואחרי חודש להעלות מהירות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)