מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ד"ר מחאג'נה עובד בכללית?פרופ` אחמד מחג`נה18/03/2013
שלום לכולם... אשמח לקבל את המספר של ד"ר מחאג'נה מהפורום, והאם הוא עובד עם הכללית? (הכוונה מנתח מוכר למטרת ניתוח פרטי בהשתתפות).
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עם פלטינום התוספת היא 1500 ש"ח
שירה ניב19/03/2013מ 1 במרץ כללית - פלטינום גובה
1500 ש"ח כולל הכול.
לשמחתי נותחתי ב 12/3/2013
וכבר זכיתי להנחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלות השתתפות עצמית במכבי מגן זהב
ריקוש10/12/2013שלום רב,
מתכננת לעשות ניתוח שרוול.
א. מה גובה ההשתתפות העצמית באסותא ומה זה כולל?
ב. האם יש אפשרות בבי"ח ציבורי בפחות עלויות וכמה זמן בערך מחכים לתור ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלות השתתפות עצמית במכבי מגן זהב - תגובה
שולה זק10/12/2013לגבי העלוית באסותא תצטרכי לברר איתם מול הקופה והביטוח שלך.
בבית חולים ציבורי הניתוח הוא ללא עלות כספית.
זמן ההמתנה לתור לניתוח ארוך יותר בבית חולים ציבורי מאשר בבית חולים פרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנשק ידיו למי שיוכל לעזור לי
זהרה06/02/2014כבר 10 שנים אין דייטה שלא עשיתי ולא נשיתי..10 שנים אני קונה כדורי הרזיה אין לי הווה לא היה לי עבר ורוצה שיהיה לי עתיד ... כבר אין לי חברים מצבי הנפשי קשה מאוד אני לא רוצה אף אחד אפילו התנתקתי מהמשפחה האחיות שלי אני חיה בחדר שלי..
רוצה לעשות את הניתוח כבר ..
איך אפשר מה לעשות נמאס לי מהדיכאונות כבר .
בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מאירה13/02/2014כואב לי לשמוע על מה שאת מספרת מה גם שהרגשתי ככה בגיל ההתבגרות. דעי לך שקודם לנתוח את צריכה לאהוב את עצמך בכל מצב גם נתוח זה לא נס זה קשה יותר ממה שאת חווה עכשיו. קודם שקמי את יחסייך עם משפחתך בכל מצב ותנאי.... את תצטרכי אותם אחרי הנתוח . קומי וחזרי למשפחה רק שם תמצאי את התשובה לא בנתוח עצמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלית אל כרמל
דיאנה05/04/2014אני בת 35 עברתי ניתוח קיצור קיבה לפני שבועיים אצל ד'ר מחאגנה .אני מרגישה מצוין מצבי הבריאותי מעולה וכבר יש תוצאות של ירידה במשקל 9 ק'ג
רב תודות ל ד'ר מחאגנה ולצות אסותא..
על הטיפול המסור ...דיאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנשק ידיו למי שיוכל לעזור לי - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה14/04/2014שלום זהרה
מה המשקל שלך והגובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומלץ בחום!!!!
מאירה06/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)