מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אני אחרי..... איזה כייף......שירה ניב19/03/2013
עברתי את הניתוח במקום מקסים
"מדיקל סנטר" יחס של 10 כוכבים.
ההתאוששות הייתה קשה.
קצת טיפול נמרץ, שבוע אישפוז....
אבל אני עכשיו בבית מרגישה מצויין
אבל עדין לא ירדתי כלום - חוץ ממה שהורדתי
בדיאטה טרום הניתוח.
אבל אני אופטימית.
לא קשה לי עם-בלי האוכל..... אני משתדלת לשתות המון.
לא תמיד מצליחה.
מוכנה לטרוף את העולם...... בלי לבלוע :-)
חשוב לדעת.......
בכללית - פלטינום הניתוח כולל הכול 1500 ש"ח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה - תגובה
שולה זק21/03/2013שמחה לשמוע שאת כבר בבית ומתאוששת. את עדיין נפוחה ובצקתית, תוך ימים ספורים תראי כבר ירידה במשקל. חשוב מאוד לקבל תפריט מדיאטנית ולהיות במעקב צמוד. לא לשכוח בבקשה ויטמינים.
סופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה
סנדי22/03/2013שירה איזה יופי שאת אחרי , אפשר לדעת אצל מי נותחת ולמה טיפול נמרץ ? גם אני בעוד חודש עוברת את הניתוח במדיקל סנטר הייתי רוצה לשמוע עוד פרטים עם אפשר,
תודה והחלמה מהירה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה ניב יקרה!
אני22/03/2013שלום לך שירה! קודם כל מזל טוב שאת כבר אחרי! התאוששות לא קשה גם לי הייתה..נחנקתי מהמורפיום..לא ידעתי שאני אלרגית למורפיום. אני מאחלת לך המון הצלחה בדרך החדשה בחיים! תזכרי,הסוד להצלחה הוא לאכול לאט לאט.את עכשיו הפכת לתינוק,ואת הולכת לעבור את בית הספר לאכילה.מעכשיו הדיאטנית הבראטרית שלך תוסיף לך כל פעם אוכל נוסף לתפריט.אני מבינה שאת עכשיו על מרקים צלולים+ז'לי+קצת חלבי..קוטז' ..יוגורטים..גבינה לבנה. אני מציעה לך להנות משתיה שונה..ועוד מאט גם תצליחי.מים תקופה ארוכה מהניתוח הרבה מנותחים לא מצליחים לשתות.תוסיפי קצת פטל או לימון.תה+סכררלוז+מעט חלב רק לצבע 1%. או קפה. תבשלי לעצמך ליפתן מפרות יבשים,בלי סוכר. עוד מאט תוכלי להוסיף 2 ביצים לתפריט.אל תבשלי יותר מדי,כיוון שהחלבון עובר דנטורציה - הרס במבנה המרחבי. והופך ולקשה לעיכול.תבשלי 2 דקות מהרתיחה...שהביצים יהיו ממש נוזליות.ביצים קשות את עלולה להקיא.מעכשיו את צריכה לשנות הרגלי אכילה,משום שהראש וזוכר איך אכל קודם.את הולכת להוריד משקל מהר,בעזרת השם.עצירויות יכולות להופיע,חשוב להיות במעקב דיאטנית ולהמשיך למרות הכל.תצאי להליכות +תתחילי להרים משקולות עם הזמן. שהיה המון בהצלחה!מחבקת,אנה. 2612
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)