עליה במשקל

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עליה במשקל
    נטלי סדקוביץ
    20/03/2013

קוראים לי נטלי אני חדשה פה. עברתי את ניתוח קיצור הקיבה שרוול כשהייתי בת 16. כיום אני בת 19. שקלתי 120 קילו וכיום אני שוקלת 78. לצערי לפני חודשיים מאז שעברתי ליחידת מג"ב העלתי שמונה קילו בחודשיים. אני בדכאון מוחלט לאורך העובדה שאני מנסה לעשות דיאטה ולא מצליחה כי האמצעים הקיימים בצבא אינם פשוטים, אין בחירה מגוונת של מוצרי אכילה שאני יכולה לבחור מבינהם והניתוח הואאינו קסם. הקיבה שלי אינה התרחבה אני משמינה לדעתי בגלל האוכל השמן והלא בריא הנמצא בבסיס ובגלל האוכל הזה והאורך חיים זזה גם בסופי שבוע אני נוטה להגזים. אני כל כך בדכאון שאני לא מוצאת שום דרך או רצון להתחיל להרזות בחזרה אל ה70 קילו שהצלחתי להגיע אלייהם כי אין לי מוטיבציה ויש המון לרדת. אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי כי אני לא רוצה לחזור להיות שמנה שוב. אני סבלתי כל כך אני לא יכולה להיות שמנה יותר בחיים!!
    בתודה נטלי.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה במשקל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי תפיסה - תגובה

שולה זק
    20/03/2013

שלום נטלי,
    "תוצאות ולא תירוצים"
    זה השלט שצריך לעמוד מול עינייך יום יום .
    את צריכה לחזור לאכילה נכונה ושפויה כל כמה שעות ולהרבות בשתיה.
    לפי התאור שאת מעלה כאן - כל החליילים והחיילות בבסיס אמורים להיות "נפילים" בעלי פוטנציאל לניתוח קיצור קיבה חחחח.
    תפני לדיאטנית תקבלי תפריט ותנסי לעמוד בו.
    אני בטוחה שבארוחת בוקר יש ירקות ביצים וגבינות. בצהריים בטח יש מרק ומבחר בשרים ודגים וירקות מבושלים וארוחת ערב כמו בבוקר. בין הארוחות תתפנקי בפרי או מעדן.
    את מוזמנת להתקשר בכל עת ואשמח לחזק ולעודד אותך לחזור למסלול הנכון
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו