קשה לי בלי מתוק עזרה!!!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• קשה לי בלי מתוק עזרה!!!
    אולגה
    24/03/2013

אני פשןו מתוסכלת...מאוד קשה לי בלי מתוק...זו הרגשה שמזכירה אף כאב לפעמים...
    שולה יקרה מה אפשר לאכול שהתאווה למתוק תעבור??? אני חודשים אחרי ניתוח מעקף תריסריון 29 ק"ג פחות אבל התאווה לסוכר הורגת...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשה לי בלי מתוק עזרה!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה לי בלי מתוק עזרה!!! - תגובה

שולה זק
    24/03/2013

מי אמר שצריך לסבול ולהימנע ממתוק. ממש לא.
    מותרר לך לאכול קובית שוקולד, עוגה גלידה. כמובן לא הכל יחד אבל כל יום לקפה לטעום משהו מתוק.
    בתאבון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אולגה יקרה!

אני
    27/03/2013

אוייי...המתוק הזה...גם לי בא לפעמים...תקני לעצמך סוכריות חמאה או עם קפה בלי סוכר,מאוד טעים ועוזר להימנע מהסוכר עצמו...בליל הסדר אכלתי 2 כפיות חרוסת שהכנתי בעצמי...אם אין לך סכרת,את יכולה גם קצת לאכול מן החרוסת..תקלפי תפוח ותאכלי עם 7 שקדים - טעים ובריא כאחד! תאכלי יוגורטים ללא סוכר,תענוג,יוגורטים עם פרות -אני מאוד אוהבת...והעיקר להתעזר בסבלנות,התאווה למתוק - תלך ותקטן!!! לחשוב על המטרה!המטרה,בריאות! גם נפשית צריך להיות לך טוב,אז הליכות,הרבה מים ותה, יוגורט דיאט 0% שומן טעים,2-4 סוכריות ללא סוכר - יש מלא טעמים..והעיקר - המטרה בראש - לרזות!!!!!!!!!!! אני יודעת שקשה,גם לי קשה. אבל אין לנו ברירה - יש רק קדימה,קדימה וקדימה!!!מה המשקל שלך עכשיו?אם לא סוד כמובן..מחבקת ואוהבת,אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו