מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- טרום ניתוחאני27/03/2013
טרום ניתוח, למה אמרו לי להביא כלי רחצה אם זה כמה שעות?
מה אני יעבור שם? זה בי"ח ציבורי.
יום האישפוז, הלילה לפני, מאיזה שעה אני אמורה להיות שם? זה יוצא צאת חג שני ( ערב המימונה)
ומה שמים בתיק שקשור להחלמת הפצעים? טיפים יתקבלו ממנוסים ולקחים שלמדתם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרום ניתוח - תגובה
שולה זק27/03/2013לא הבנתי מדברייך את הסדר הכרונולוגי.
מתי הוזמנת לטרום ניתוח?
מתי הוזמנת להגיע לניתוח?
תהיי קצת יותר ברורה ואשתדל לענות לכל שאלותיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונה
אני27/03/2013היי שולה,
סליחה על הבלבול, אולי זה מההתרגשות..
מחר טרום ניתוח ושאלותי הן מה אני אעבור שם ולמה אני צריכה להביא כלי רחצה אם זה כמה שעות בלבד?
שאלה נוספת היא מתי עלי להגיע בלילה לפני הניתוח לאשפוז? כי זה יוצא צאת חג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישפוז - תגובה
שולה זק28/03/2013בוקר טוב,
את צריכה לשאול בבית החולים מתי עליך להגיע . חשוב רק שלא תשכחי שעליך להיות 8 שעות (לפחות) בצום מוחלט לפני הניתוח - זה אומר גם לא לשתות מים.
לגבי הטרום ניתוח - אין לי מושג לגבי כלי הרחצה (אולי בלבול) אלא אם את מגיעה ונשארת. הכל עליך לברר עם האחיות בבית חולים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)