מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח קוסמטיאסתי02/04/2013
היי מזמן לא כתבתי אבל אני בהאזנה (בקריאה) כל הזמן עדכון: 39קג פחות אני יודעת שיש לי עוד זמן עד משקל היעד וההמתנה לקראת ניתוח הסרת העור מהבטן והידים ,הייתי מעונינת לדעת אם משהו יודע לגבי זה ? אמרו לי שרק בטן ניתן דרך הקופה אבל אני הבנתי שגם נותנים שני אזורים בטן וידיים או בטן ורגליים אחרי מלחמות בקופה .הייתי שמחה אם זה לא היה ככה, לא מעונינת במלחמות .איזה הסבר יותר משכנע שאם כבר עשינו את הניתוח אנחנו נשארים עם עודפים שכאלה גם יש לחות בכפלים ושפשוף ואי אפשר ללכת עם בגדים קטנים יותר כיון שרואים ,וחולצות עם שרוול ארוך וכו וכו משהו כבר עשה ,עשתה ניתוח שכזה ? המידע דווקא יתן לי כוח להמשיך ליעד המיוחל שיהיה ערב טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קוסמטי - תגובה
שולה זק03/04/2013שלום אסתי
אז קודם לרענן את הקריטריונים
שנתיים אחרי ניתוח - חצי שנה משקל יציב.
בעיקרון הניתוחים לשחזור הגוף נמצאים בסל הבריאות.
גבי בטן ובטן היקפית אין בעיה - הקופות אשרות וזאת כמבן אצל מנתחים שהם עובדים איתם. אם את רוצה מנתח שאת בוחרת - תלוי בסוג הביטוח שיש לך וזה כרוך בהשתתפות עצמית. אז כאמור - לגבי בטן אין בעיה.
לגבי זרועות וירכיים - נכון ריך להילחם ולעיתים זה משתלם והמלחמה עוזרת.
אך, דיה צר בשעתה. כשתגיעי לגשר אולי כבר יהיה פשוט ביותר לחצות אותו.אם יש לך ביטוח פרטי כלשהוא ואין לך החרגה בו - את יכולה לעבור את הניתוחים ללא עלות כלל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)