ניתוח קוסמטי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח קוסמטי
    אסתי
    02/04/2013

היי מזמן לא כתבתי אבל אני בהאזנה (בקריאה) כל הזמן עדכון: 39קג פחות אני יודעת שיש לי עוד זמן עד משקל היעד וההמתנה לקראת ניתוח הסרת העור מהבטן והידים ,הייתי מעונינת לדעת אם משהו יודע לגבי זה ? אמרו לי שרק בטן ניתן דרך הקופה אבל אני הבנתי שגם נותנים שני אזורים בטן וידיים או בטן ורגליים אחרי מלחמות בקופה .הייתי שמחה אם זה לא היה ככה, לא מעונינת במלחמות .איזה הסבר יותר משכנע שאם כבר עשינו את הניתוח אנחנו נשארים עם עודפים שכאלה גם יש לחות בכפלים ושפשוף ואי אפשר ללכת עם בגדים קטנים יותר כיון שרואים ,וחולצות עם שרוול ארוך וכו וכו משהו כבר עשה ,עשתה ניתוח שכזה ? המידע דווקא יתן לי כוח להמשיך ליעד המיוחל שיהיה ערב טוב

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח קוסמטי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח קוסמטי - תגובה

שולה זק
    03/04/2013

שלום אסתי
    אז קודם לרענן את הקריטריונים
    שנתיים אחרי ניתוח - חצי שנה משקל יציב.
    בעיקרון הניתוחים לשחזור הגוף נמצאים בסל הבריאות.
    גבי בטן ובטן היקפית אין בעיה - הקופות אשרות וזאת כמבן אצל מנתחים שהם עובדים איתם. אם את רוצה מנתח שאת בוחרת - תלוי בסוג הביטוח שיש לך וזה כרוך בהשתתפות עצמית. אז כאמור - לגבי בטן אין בעיה.
    לגבי זרועות וירכיים - נכון ריך להילחם ולעיתים זה משתלם והמלחמה עוזרת.
    אך, דיה צר בשעתה. כשתגיעי לגשר אולי כבר יהיה פשוט ביותר לחצות אותו.אם יש לך ביטוח פרטי כלשהוא ואין לך החרגה בו - את יכולה לעבור את הניתוחים ללא עלות כלל.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו