מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אכלתי 5 תמרים.אני03/04/2013
חברים,אני כועסת על עצמי מאוד!!!!!!!!!! אמא שלי אוהבת תמרים וגם קונה אותם.גם לה יש משקל גדול,אבל היא מוצאת תרוצים שיש לה חיים קשים ולכן אוכלת תמרים. החיים של אף אחד לא קלים - ובכל זאת יש מלא אנשים ששומרים על דיאטה!!! היא מגרה אותי כל פעם כשהיא אוכלת את התמרים האלה.גם אני אוהבת תמרים ולא נגעתי בהם שנה לאחר הניתוח.אתמול בלילה התגרתי נורא ואכלתי 5 תמרים. לא יכולתי להסתפק באחר. אני כל כך כועסת על עצמי!!!אני פשוט מטומטמת!!!!איך הרשתי לעצמי 5 תמרים.הסוכר הבוקר היה 99, ובדרך כלל הוא הרבה פחות!!!! אני שמתי עכשיו את כל התמרים האלה בשקית נילון גדולה ואני אבקש מאמא לסלק אותם מהבית.היום אני נשקלת ומה אם לא ירדתי??????????? אני לפני הניתוח הייתי 170 קילו,לא הלכתי,ישבתי בבית עם מכשיר חמצן והייתי תרום קומה בגיל 25!!! עכשיו אני הולכת ברוך השם ההליכה מהירה,אבל עדיין שוקלת 132.5.... שמנה מאוד!!!אני הורדתי כמעט 40 קילו לאחר הניתוח ובחצי השנה הקרובה חייבת להוריד עוד לפחות 40 קילו!!!!!!!!!!!!!! אכלתי 5 תמרים- סוכר- אסור לי!!!!הייתי סכרתית במצב קשה מאוד!!! רופאת המשפחה שלי לא מרשה לי לגעת בסוכר וגם הדיאטניות שלי לא מרשות לי!!!!!!! אני דפוקה.מתביישת בעצמי נורא.החברים בעבודה כבר התרגלו שאני יורדת יפה מאוד כל שבוע.אני לא יכולה לאכזב אותם וגם את עצמי.אני נשקלת היום, אם לא ירדתי,אני ממש אבל ממש אבכה.אני אוכלת 800 קלוריות כל יום,רעבה,עושה ספורט,ולדפוק ככה את הדיאטה עם 5 תמרים אתמול בלילה!!!!!!!!!!!!! כואב לי על עצמי מאוד.לא ה5 תמרים מפחידים אותי,אלה מה יהיה אם אני אוכל ככה כל יום 5 תמרים??????? מפחיד.לי יש מטבוליזם נוראי,אם אני אולכת 1200 קלוריות אני כבר לא יורדת כלום.רק אם 800 קלוריות+ספורט אני יורדת. ככה זה הגוף שלי...חייבת עידוד ופרגון...מרגישה חרא עם עצמי!!!!! ועוד אתמול הייתי גאה בעצמי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי ייסורי מצפון
שירה ניב03/04/2013אכלת - אכלת..........
זה לא סוף העולם........
מעכשיו תמשיכי כרגיל.
ייסורי מצפון גורמים לעוד חטאים.................
תבקשי מאמא שלך להתחשב בך...
ואם היא קונה מאכל שאת מאוד אוהבת ואסור לך....
שתחביא אותו....... ולא תאכל לידך..............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שירה!
אני03/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל"אני " מותק .. לא קרה כלום
ניסים03/04/2013אז אכלת 5 תמרים .. לא סוף העולם ,
אני אכלתי ביסלי בפסח (ממש מעט ) אחרי שסיימתי את הביסלי
שאלתי את עצמי "היה שווה "? לא .. מה זה קוויאר ? שטויות ..סתם ביסלי מגעיל ..עוד של פסח .. כעסתי קצת על עצמי ,חבל על העיכוב בירידה ..
אז ,חזרתי למסלול מיד ..חלבונים בעיקר פחות שטויות
לא סוף העולם ,הפאניקה לא טובה לגוף ... ירדת יפה
תמשיכי מיד .
נ.ב
מקווה שנהינת מהתמרים :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסים תודה נשמה!
אני03/04/2013חזרתי לתלם כבר היום! :-) גם נשקלתי היום,ירדתי עוד 1 קילו השבוע..עכשיו אני 131.5 ..ןדרך אגב,התמרים היו טעימים מאוד!חחח אבל אשתדל לא לגעת בהם יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו אנושיים
לילוש03/04/2013את יודעת אני, בגלל כעס כזה אנשים עולים במשקל - לא בגלל התמרים. פשוט כועסים ואז מתוך כעס עוד פעם אוכלים ואז זה נגמר בהרבה מאוד דברים שלא צריכים לאכול. אם יש משהו שאני לומדת זה שאם אכלנו משהו - אז להנות ולהמשיך בדרך שלנו ולשים את הכעס בצד - רק רמות סוכר גבוהות יוצאות ממנו! מחבקת ומעודדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לילוש יקרה!
אני04/04/2013את צודקת...אני בהחלט כעסתי על עצמי מאוד..אכלתי,אז אכלתי באותו יום..עכשיו אני שוב חזרתי לתלם וזה הכי חשוב! :-) אני עכשיו 131.5 ואני מתה לרדת עוד.........חחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא חושבת שאת מגזימה?
אולגה06/04/2013אני מבינה את הצורך להרזות מהר ועוד ועוד וכמי שאומרים עם האוכל בא התיאבון
אבל אנה אני גם אוכלת סושי מטוגן וגם פיצה ברור שכצות מזערית ומאוווווד מקפידה..
אני מצטערת לי הזטטוז נראה קצת מגוחך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוכל
לילוש06/04/2013הי אולגה. כמה זמן את אחרי הניתוח? אני כמעט חודשיים אחרי. השבוע למשל לא ירדתי כלום - אני משערת שאכלתי קצת יותר, בשום פנים לא התפוצצתי מאוכל - אך לסיום פסח אכלתי מצות עם ביצה ויומיים א"כ קצת גבינה צהובה והינה - כבר כלום לא ירד. איך את מסתדרת עם האוכל הזה - פיצה וסושי - שהם שני דברים שאני מאוד אוהבת? אשמח לעצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ללילוש היקרה!!
אולגה06/04/2013אז ככה קודם כל אם את מכירה את הניתוח שעברתי זה אינו מעקף קיבה זה SCOPINARO מעקף תריסריון....ז"א שאין ספיגה בגוף הניתוח שלי נחשב הכי קשה והכי יעיל..יש תופעת לוואי מאווווד לא נחמדה יציאות תכופות ורבות... וגם זה נעלם עם הזמן...לפחות ככה נאמר לי..אז אם אכלתי פיצה או זושי מטוגן אז ביומיים הבאים אוכלת פחות מ 900 קלוריות ושותה המוןןןןןןן מים וגם תוכלי קייוי קייוי מוכח כשורף שומן!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אולגה
לילוש07/04/2013תודה על התשובה - איזה כמויות את אוכלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוחדת
רויטל06/04/2013אני חודשיים אחרי מעקף קיבה עם ירידה של 15 ק"ג.
לי הייתה נפילה של מתוקים . פשוט לא יכולתי לעצור!
אני כל כך מבינה את ההרגשה אחרי אכילת תמרים.
ויותר מזה אני פוחדת ממה שיהיה אח"כ . פוחדת שהנפילה הזו תחזור על עצמה שוב ושוב .
זקוקה לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רויטל יקרה!
אני07/04/2013כן...מרגישים רגשות אשמה אחרי שנוגעים באוכל שאסור לנו לאכול...אני מאוד מבינה את זה..את יכולה לאכול פרות,תפוח,בננה ביום.אני אוכלת רק תפוח אחד ביום..מתוקים אני גם אוהבת,אבל לא אולכת אותם..גם לי הייתה נפילה.אז אכלתי 5 תמרים...אכלת,אז אכלת - עכשיו מייד תחזרי לתלם! תמשיכי הלאה,אל תעצרי לרגע!!!וכל הכבוד על הירידה!!!את מנותחת טריה,את בטוח תרדי עוד!!!אני בטוחה בך!!תאמיני במעצמך וביכולות שטמונות בך יקירתי!!!מחבקת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רויטל08/04/2013אנה
תודה לך כייף לי לקרוא את העידודים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד בכיף!
אני08/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)