גויטיין, כנס כנס...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• גויטיין, כנס כנס...
    חיים
    07/04/2013

רציתי להודות לך - 8 חודשים אחרי , 70+ קילו פחות והיכרות עם מנתח מקסים, בעל יחסי אנוש מופלאים אחרי ו-*לפני* הניתוח.

אותו מנתח הוא ממש *לא * אתה. רציתי להודות לך על כך שלא ניתחת אותי, שלא שילמתי לך אגורה שחוקה אחת ולזה אתה הוא זה שעזרת לי בתהליך. עברתי את הניתוח אצל מנתח אחר, בכיר יותר, מנוסה יותר והכי חשוב - בן אדם !

אני מאחל לך ולמשפחתך שיום יבוא שתצטרכו עזרה, כמו שאני הייתי צריך כשבאתי אלייך לקליניקה , שיתנהגו אליכם כפי שאתה וצוותך נהג עימי.

חיים.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גויטיין, כנס כנס...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה לא יפה

עדי
    07/04/2013

אני נותחתי אצל גוייטין הוא בחור מקסים, הניתוח ברוך השם עבר בשלום ואני מכירה עוד הרבה אנשים שעברו אצלו את הניתוח וכולם רק משבחים ומהללים, זה לא יפה להשמיץ רופא ברמה שלו בפורומים כאלה, אני הייתי צריכה אותו אחרי הניתוח והוא הגיע לחדר מיון בשיבא והרגיע אותי שהתלונה שלי היא אזעקת שב, ושוב זה לא יפה מה שעשית כאן.........

בכבוד רב
    עדינה דורני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשתחווי את מה שאני חוויתי עימו

חיים
    07/04/2013

וזה כל מה שציינתי (האירוע שלי ולא משהו כוללני), את תדברי אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צר לי שזה מה שחווית - אני נותחתי

אורית
    07/04/2013

ע"י ד"ר גוייטין בדיוק לפני חודשיים (10.2) וזכיתי לחוויה שונה לחלוטין.
    יחס אישי ונעים הן מד"ר גוייטין והן מכל צוות מלבי לפני ואחרי הניתוח.
    לפעמים לא נוצרת כימיה בין רופא למטופל וזה לגיטימי ...חבל להכפיש סתם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו