מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עייפות אחרי הניתוחתתי26/04/2013
עשיתי בראשון את ניתוח שרוול. מעוניינת לדעת מתי העייפות עוברת? מרגישה שזה לא נגמר.
וסתם סקרנות, התחילו לי פצעונים על כל הפרצוף, מרגישה שחזרתי לגיל 15. נורמלי מהניתוח? לעוד מישהו קרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי תמי
לילוש26/04/2013כל גוף מגיב אחרת. תנוחי במיוחד אם בבית חולים היה קשה לישון - אני לא הצלחתי. אחרי כמה ימים, מתאוששים אבל בכל זאת ניתוח ואת לא אוכלת הרבה - אז תנוחי, מה רע בזה? בהצלחה, מעודדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום תתי יקרה!
אני26/04/2013עייפות מהניתוח היא דבר מוכר וידוע...תחשבי על זה שעברת ניתוח,עברת הרדמה כללית,היית מאושפזת כמה ימים בבית חולים.זה אמור לחלוף.גם את לא אולכת כמעט כלום עכשיו - אז מאיפה תהיה לך האנרגיה בגוף???תאכלי ז'לי - טעים ומשביע.הוא מכיל מים+גלוקוז.מהווה תחליף טוב לשתיה,שיכולה להיות קצת קשה עבורך עכשיו. והגלוקוז נספג מהר בדם,מעלה רמות סוכר,נותן אנרגיה לגוף ומקנה תחושת שובע. כך שאני מאוד מציעה לך ללכת עכשיו על ז'לי.בייחוד אם את מרגישה חולשה ועייפות. לגבי הפצעונים.הפצעונים,הם תופעה שקשורה למערכת ההורמונלית.אחרי הניתוח דברים משתנים בגוף.יכול להיות שזה קשור לניתוח ויכול להיות שלא.מה שכן,עכשיו את חייבת לשמור על העור.כיוון שכמות השומנים והשמנים שנכנסים לגוף היא מינימלית! אז מי פנים+קרם טוב לפנים.וגם למרוח קרם גוף טוב אחרי המקלחת. מה גם שהקרם עוזר לאחיות את החתכים מהניתוח,שצורבים,מגרדים,כואבים ומעצבנים. המון בהצלחה יקירתי!!!את על דרך המלך עכשיו!!! :-) חיבוק חם,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)