מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- צריכה תשובה מהירהמיכל04/05/2013
אני שנתיים וחצי אחרי ניתוח. ירדתי 50 קג'. הגעתי למשקל היעד שלי.
וכמובן, סובלת מעודפי עור, בבטן, ידיים, ירכיים. אמנם הבטן שלי לא נוזלת לי לברכיים,
והמצב לא טראגי לחלוטין, אבל עודפי העור בהחלט קיימים, ומפריעים.
אני אמורה להיות רזה עכשיו... ואני מוקפת בעור, שמפריע. מאד.
ביום שני בבוקר, יש לי תור בבית חולים זיו, אצל הרופא שניתח אותי,
ואח"כ גם תור לפלסטיקאי שעובד עם הקופה.
רציתי לשאול מה להגיד, ומה לעשות, ואיך להוציא את המירב מהמפגש איתם.
אני בקופ"ח לאומית.
תודה רבה (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
לילוש05/05/2013הי מיכל. אשמח אם תשתפי אותנו בחוויות שלך - אנו שנמצאים בתחילת הדרך. איך את מתמודדת עם תיאבון חוזר, פיתויים? מה הכי עזר לך להצליח? נשמח לפרטים, תודה ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי.... אני אחרי שנתיים וחצי
ליאתול05/05/2013מלאה בעור עודף והתחלתי תהליך לניתוח פלסטי דרך הקופה. הבנתי שהקריטריונים הם חצי שנה במשקל קבוע + בעיות שיוצר העור כמו דלקות וגירויים + כמות העור עודף.
יש לי חברה שלא נתנו לה כי העור לא בכמות כל כך גדולה למרות קיצור הקיבה, אין לה "סינר" גדול.
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)