עוד קילו פחות בשבוע!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עוד קילו פחות בשבוע!
    אני
    09/05/2013

שלום חברים יקרים שלי! :-)נשקלתי..שוב ירדתי...הפעם רק קילו בשבוע..אבל צריך לברך על כל ירידה!!! אני 123 עכשיו...מפחיד לחשוב איך נראתי ובייחוד איך סבלתי עם ה170 שהיו לי ...ברוך השם ויבורך ד"ר ביגלייפטר וד"ר גרינבויים שהצילו לי את החיים!!!ויברוך כל צוות הדסה הר הצופים הנפלא!!!עכשיו המטרה שלי היא להוריד עד 120 בדיוק! ואז לאט לאט להתחיל להתקרב ל100!!!!אמן ,אמן , אמן!!!!!!!!! מחבקת ואוהבת את כולכם!!!בהצלחה בדרך החיים החדשה למנותחים הטריים,ובהצלחה לנו,המנותחים הוותיקים יותר בהמשך הדרך! אנה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד קילו פחות בשבוע!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמשיכי כך

לילוש
    09/05/2013

איזה כיף לשמוע אני - העיקר שאת יורדת ועוד יותר חשוב - שאת מרגישה יותר טוב! מחבקת ומנשקת,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לילוש יקרה!

אני
    09/05/2013

תודה לך יקירתי! :-) תהיא בקשר טלפונית...אמשח לדבר איתך!:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקסימה שכמותך !!!! תמשיכי כך ....

ליאתול
    09/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ליאתול יקרה!

אני
    09/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו