מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עדכון לגבי הסרת סינרליאתול20/05/2013
עוד עידכון- היום עברתי עוד וועדה של כירורגיה פלסטית של בית החולים ואמרו שמתחילים להזיז עיניינים .
אישרו סינר אבל אמרו שמאחר ויש לי גם בקע (הרניה) לטיפול תוך כדי אז מוותרים נכון לעכשיו על הירכיים.
אמשיך לעדכן..... ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על העדכון מאמי ובהצלחה בהמשך !
אני21/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לי אלייך..
אולגה22/05/2013אני רק חצי שנה אחרי ניתוח אייך מקבלים דרך הקופה ניתוח להסרת עודפים?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך.....
ליאתול22/05/2013הקריטריונים הם : לפחות שנה אחרי ניתוח + הגעה למשקל רצוי + חצי שנה במשקל קבוע + הפרעה "רפואית" של הסינר.
הסבר: את צריכה להיות מינימום שנה אחרי קיצור קיבה.
צריך להיות במשקל היעד שלך (b.m.i תקין).
צריך לפחות חצי שנה במשקל קבוע כלומר שלאחר שהגעת למשקל הרצוי את נמצאת במשקל זה לפחות חצי שנה.
צריך שה"סינר" יגרום לבעיות רפואיות כי אסטטית בלבד לא מקבל אישור של הוועדה, צריך להראות שיש פטריות בקפל עור או קושי תפקודי בעקבותיו, גירודים חוזרים מהמגע של העור בעור וכו'.
מקווה שעזרתי. ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליאתול יקרה!
אני22/05/2013אני מבינה לגבי הזמן שצריך לעבור לאחר הניתוח ומבינה את זה שצריך להיות ב BMI תקין...אבל לדעתי זה לא בסדר שצריך שיהיו פטריות או פעצים בעור ורק אז מאשרים. הם מכחים עד שיתחילו בעיות עור?הם לא בסדר.הרי זה ברור שלמי יש סינר בטני גדול או אפילו קטן - בעתיד יכולות להתפתח בעיות עור.וברור שכולנו עם הסינר הבטני נאלצים להקלח הרבה ולמרוח קרמים ומשחות שונות נגד פטריות.לדעתי,לכל מנותח שהוריד הרבה מאוד משקל ויש לו עור עודף בבטן ובין הרגליים,יש לו את הזכות לקבל ניתוח פלסטי חינם. הם פשוט לא רוצים לממן.לדעתי ולטעמי זה מאוד לא בסדר.הרי לא מדובר פה באסטטיקה נטו,זה מפריע ללכת!!! אני שמחה שאישרו לך סינר בטני ומקווה שבבוא הזמן ייאשרו גם לי.אנ מבינה שזו הבירוקרטיה ואין מה לעשות..אבל הקופות לא בסדר! הצילו לנו את החיים, הורדנו משקל,יש לנו עור עודף - מגיע לנו ניתוח חינם דרך הקופה,כיוון שאנחנו מבוטחים!!!המון בהצלחה הניתוח יקירתי! :-) מחבקת,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתוקה
ליאתול22/05/2013את צודקת ב 100% !!!!!
לכן אני אומרת שלפי מה שנאמר לי בקופה - יאשרו רק מה שמפריע מבחינה רפואית.
בכל אופן את יכולה להוכיח שה"סינר" מפריע בשניות!!!!
כל פעם שיש לך גרד או פטריה או זיהום לכי מייד לרופא המשפחה ותתעדי זאת (זה קורה הרבה בקייץ) תתעדי מעכשיו וכך שתגיע השעה זה יהיה מוכח.
מה לעשות שהם רוצים להתחמק מהאחריות ? פה המקום שלנו להילחם על שלנו!!!
אוהבת- ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאתול מתוקה !
אני23/05/2013תודה רבה שאת אומרת לי את זה. מקווה שלא יהיו לי זיהומים ופטריות.אני מתרחצת הרבה ושמה מלא קרם. כשהייתי 171 קילו היו לי פצעים וגרד ושרף לי כשהתקלחתי ...כל העור בין הבטן לרגליים ממש שרף...אבל לא תיעדתי את זה. חבל שרופאת המשפחהלא אמרה שצריך.אחרי הניתוח הורדתי 50 קילו.עכשיו אני 120.וברוך השם,בנתיי העור שלי בין הבטן לרגליים בכפלים בריא... תתרחצי הרבה ותמרחי קרם! ואם יש קנדידה,או גרד או פטריות משתמשי במשחה מתאימה.אני כל כך מבינה את זה...סבלתי מזה מאוד כשהייתי לפני הניתוח!!! הם כל כך לא בסדר הקופות האלה!!!כמו שאת אומרת - הם בוחרים להתעלם מהאחריות שלהם!!!! רק בריאות! והמון בהצחלה בניתוח הפלסטי שלך.ובקרוב גם לי! חיבוק חם,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)