מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לפניי ניתוח שרוול בעוד כשבועייםtova07/06/2013
היי לכולם ושבת שלום
אני אמורה לעבור ניתוח בעוד כשבועיים אצל ד"ר ניסים גירון באסותא חיפה הנוהל היום מסתבר מה שלא היה בעבר שצריך לעבור וועדה . יש לי וועדה כשבוע לפני הניתוח .ןכאן זה במקום שלאול האם משהו יודע מה אמור להיות בוועדה. האם ישנם עוד דברים שצריך לבדוק למרות שתאריך כבר יש... כמובן מיותר לציין שעברתי את כל הבדיקות ...אשמח לעידוד שיפיג קצת את החששות והמתח הנוראי ..ואוליי קצת יעוץ מכל מי שיכו אשמח נורא....
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפניי ניתוח שרוול בעוד כשבועיים - תגובה
שולה זק07/06/2013ראשית שיהיה בהצלחה ואת בידיים טובות.
עכשיו לענינינו - אני מקווה שאת עומדת בקריטריונים לניתוח, כך שאין שום סיבה לחשוש שהוועדה תדחה אותך.
חברת איזה קופה את?
בדרך כלל ההליך הוא שקודם עוברים ועדה, מקבלים אישור הקופה לניתוח ואז קובעים את התאריך לניתוח.
האם הרופא דיבר איתך על דיאטת חלבונים שבועיים לפני הניתוח?
אם את ב BMI המתאים לפי הקריטריונים שקבע אירגון הבריאות העולמי...את בדרך הנכונה.
אנחנו כאן תמיד לשמוע, לעודד, לחזק ולעזור.
שבת שלום וסופ"ש נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשולה
tova07/06/2013היי שולה
הוא קבע לי תאריך ואני כבר שבוע וחצי לפני הניתוח ולא הוסבר לי שעליי להתחיל דיאטה כלשהיא. אני bmi 40 קופת חולים כללית ... אני כבר אחרי כל האישורים הנלווים ובדיקות שעשיתי ולא החסרתי כלום...השאלה היא למה וועדה שבוע לפניי הניתוח שלא הוסבר לי על דיאטה .תודה לך לך על העידוד אני באמת זקוקה לו מאוד...ואשמח להסברים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מה לדאוג- תגובה
שולה זק08/06/2013אם יש לך כל האישורים...כולל טופס התחייבות של הקופה אז באמת איני מבינה את המהות. תצלצלי לגירון ותשאלי בקשר לדיאטת חלבונים.
אני ממליצה להוריד פ]חממות וסוכרים עד הניתוח....גם להרגשה שלך ולהקטנת הכבד
איזה סוג ביטוח יש לך בכללית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
tova08/06/2013היי שולה האם רופא המשפחה נותן את האישור או הטופס שאת מדברת עליו? או רוםא המנתח ? נורא חשוב לי לדעת כי ביום שלישי אני בוועדה. שלא יחסר לי אישהו אישור מהקופה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישור כללית - תגובה
שולה זק08/06/2013את האישור לניתוח נותן הרופא המחוזי (מיתר) של כללית. את ההפניה של הרופא המטפל היית צריכה להגיש במשרד והם שולחים את הטפסים לאישור ואת מקבלת התחחיבות הקופה לניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)