בדכאון עמוק

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בדכאון עמוק
    אולגה
    12/06/2013

המשקל עצר.....אני מענה את עצמי בדיאטה והגוף לא זז....אני אובדת עצות אני רואה אייך אנשים מרזים 50-80 ק"ג בשנה אני אחרי 7 חודשים של מעקף תריסריון והורדתי רק 32 ק"ג ונתקעתי ני לא יוכולה לעבוד הראש לא חושב.. אני ככ רוצה להגיע ל 65 ק"ג ואני ממש מתאמצת ואני לא יודעת כבר צה לעשות הייתי מספיק אצל דיאטניות כבר מרגישה כמו דיאטנית הלחץ שלי אולי מוסבר כי אני הייתי 8 שנים עם טבעת שלא צלחה אולי בגלל זה החדרה אשמח לטיפים מה לא לאכול כלל??? או מה לאכול כדי להזיז את המשקל?
    שולה אשמח מאוד לשוחח איתך...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדכאון עמוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוזמנת להתקשר בכל עת - תגובה

שולה זק
    12/06/2013

אולגה יקרה,את ממש ממש לא צריכה לענות ולהתענות - עליך לאכול באופן מסודר ומאוזן.
    אם לא אוכלים לא יורדים במשקל. הגוף מפעיל מגננות ושומר על עצמו. כשאוכלים הגוף צורך אנרגיה בכדי לעכל את האוכל וככה יש ירידה.
    ירדת "רק" 32 קילו.!!!! הרק הזה יפה מאוד. החיפזון מהשטן!!!! כל אחד יורד בקצב שלו. חשוב מאוד לאכול נכון, בריא ומאוזן וכמובן להרבות בשתיה. היי גאה בעצנך על ההישג הנפלא ועל המטרה אליה את שואפת להגיע וכולי בטחון שאכן תגיעי.
    אולגה את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק 32 קילו ???

עופר במבינו
    13/06/2013

זה נהדר!!!!!!!!!!!
    אל דאגה , השאר גם ירד... ! בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו