שאלה לאחד הרופאים ולדיאטנית

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לאחד הרופאים ולדיאטנית
    אורית
    12/06/2013

היי אני נותחתי לפניי 4 חודשין שבועיים בסוף החודש בדיוק 5 חודשים מה שקורה זה לאחורנה אני מרגישה חולשה עייפות אתמול שמתי לב שיש לי פצעים לבנים בלשון
    לפי הבדיקות שעשיתי לפניי שלושה חודשים אין לי חוסר בויטמנים הכל יצא בסדר חוץ מויטמין Dהייתי אצל רופא משפחה היה לי לחץ דם נמןך גם אמר לי שערכים הם בערך שנתיים של הבדיקות דם העם עליי להתייעץ עם המנתח שלי על זה לעדכן אותו

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עד שהרופאים יענו לך- תגובה

שולה זק
    12/06/2013

אני ממליצה לגשת להתעץ עם רופא המשפחה. לנראות לו את הלשון ולחזור על בדיקות הדם, כי עברו כבר 3 חודשים.
    האם את במעקב של דיאטנית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשולה

אור
    12/06/2013

היי שולה לפניי שעתיים חזרתי מהרופא משפחה בדק לי לחץ דם היה נמוך לגביי הפצעים בלשון אמר לי שאני צריכה לשתות הרבה שלפעמים יש מקרים כאלה בגלל הניתוח בגלל שהגוף עובר כל מיני שינוים כן אני במעקב אני אמורה לפגוש את הדייאטנית עוד חודש וחצי את הרופא המנתח עוד שלושה חודשים בערך אני אמורה לעשות בדיקות דם עוד חודש בערך סמוך לבדיקה אצל הדיאטנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לשתות - תגובה

שולה זק
    12/06/2013

אני שמחה לשמוע שהיית אצל רופא המשפחה ובאמת חשוב לשתות הרבה במיוחד עכשיו בחודשי הקיץ.
    מעולה שאת במעקב דיאטנית. אני מקווה שאת אוכלת בהתאם לתפריט שהיא נתנה לך.
    הלחץ דם הנמוך והחולשה זה בגלל שאת לא שותה מספיק. אני מקווה שהתחלת לשתות יתר.
    תרישי טוב ושיהיה לך מחר יום נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשולה

אור
    12/06/2013

אני מנסה לשתות כמה שאני יכולה כן אני שומרת על התפריט שהדייאטנית הביאה אני אפילו נמנעת מלאכול מתוק אני ממש שומרת על תזונה אפילו יש דברים שלפני הניתוח אהבתי לאכול היום לא מסוגלת לאכול אותם פתאום לא טעים לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי שתיה - תגובה

שולה זק
    12/06/2013

תפנקי את עצמך בשתיה שאת הכי אוהבת, גם אם היא לא דיאטטית. העיקר שתשתי יותר. רק המנעי משתיה מוגזת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשולה

אור
    12/06/2013

כן זה מה שאני עושה מוגז אנילא נוגעת בכלל בזה גם לפני הניתוח לא הייתי נוגעת במוגז תודה בכל מקרה לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת ויטמינים

עופר במבינו
    13/06/2013

ממליץ לבדוק אם חסר משהו בגוף ... אולי את צריכה תוספי תזונה וזה מקור החולשה ... בכל אופן מאחל בריאות והצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו