מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה לאחד הרופאים ולדיאטניתאורית12/06/2013
היי אני נותחתי לפניי 4 חודשין שבועיים בסוף החודש בדיוק 5 חודשים מה שקורה זה לאחורנה אני מרגישה חולשה עייפות אתמול שמתי לב שיש לי פצעים לבנים בלשון
לפי הבדיקות שעשיתי לפניי שלושה חודשים אין לי חוסר בויטמנים הכל יצא בסדר חוץ מויטמין Dהייתי אצל רופא משפחה היה לי לחץ דם נמןך גם אמר לי שערכים הם בערך שנתיים של הבדיקות דם העם עליי להתייעץ עם המנתח שלי על זה לעדכן אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהרופאים יענו לך- תגובה
שולה זק12/06/2013אני ממליצה לגשת להתעץ עם רופא המשפחה. לנראות לו את הלשון ולחזור על בדיקות הדם, כי עברו כבר 3 חודשים.
האם את במעקב של דיאטנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשולה
אור12/06/2013היי שולה לפניי שעתיים חזרתי מהרופא משפחה בדק לי לחץ דם היה נמוך לגביי הפצעים בלשון אמר לי שאני צריכה לשתות הרבה שלפעמים יש מקרים כאלה בגלל הניתוח בגלל שהגוף עובר כל מיני שינוים כן אני במעקב אני אמורה לפגוש את הדייאטנית עוד חודש וחצי את הרופא המנתח עוד שלושה חודשים בערך אני אמורה לעשות בדיקות דם עוד חודש בערך סמוך לבדיקה אצל הדיאטנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לשתות - תגובה
שולה זק12/06/2013אני שמחה לשמוע שהיית אצל רופא המשפחה ובאמת חשוב לשתות הרבה במיוחד עכשיו בחודשי הקיץ.
מעולה שאת במעקב דיאטנית. אני מקווה שאת אוכלת בהתאם לתפריט שהיא נתנה לך.
הלחץ דם הנמוך והחולשה זה בגלל שאת לא שותה מספיק. אני מקווה שהתחלת לשתות יתר.
תרישי טוב ושיהיה לך מחר יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשולה
אור12/06/2013אני מנסה לשתות כמה שאני יכולה כן אני שומרת על התפריט שהדייאטנית הביאה אני אפילו נמנעת מלאכול מתוק אני ממש שומרת על תזונה אפילו יש דברים שלפני הניתוח אהבתי לאכול היום לא מסוגלת לאכול אותם פתאום לא טעים לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי שתיה - תגובה
שולה זק12/06/2013תפנקי את עצמך בשתיה שאת הכי אוהבת, גם אם היא לא דיאטטית. העיקר שתשתי יותר. רק המנעי משתיה מוגזת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשולה
אור12/06/2013כן זה מה שאני עושה מוגז אנילא נוגעת בכלל בזה גם לפני הניתוח לא הייתי נוגעת במוגז תודה בכל מקרה לילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת ויטמינים
עופר במבינו13/06/2013ממליץ לבדוק אם חסר משהו בגוף ... אולי את צריכה תוספי תזונה וזה מקור החולשה ... בכל אופן מאחל בריאות והצלחה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)