הרזיה בפנים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הרזיה בפנים
    ליז
    16/06/2013

לאחר3 שנים ניתוח טבעת ירדתי 30 קג מ106 ל76 ק"ג אבל רזיתי מאד מאד בפנים עד שהתכערתי ממש ממש אבל בירכיים ומאחורה בקושי רב הייתי סגורה רק לשתיה פתחתי מעט בקושי בקושי אוכלת מקיאה המון אוכלת מעט מאד ללא לחם ללא פחמימות רק לא מקיאה את האוכל הטחון עליתי 10 ק"ג בפנים זה יפה מאד מאד אבל בגוף עליתי בהיקף ובמותנים.
    השאלה שלי אני רוצה לסגור שוב אבל לא להרזות בפנים יש איזשהיא דרך להוריד בגוף ולא בפנים? תודה אשמח לקבלת עיצות.
    דרך אגב הייתי סגורה חצי שנה רק נוזלים ואוכל נוזלי מרקים ולא ירדתי קילו אחד לצערי הירידה קשה תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרזיה בפנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאוד מדאיג- תגובה

שולה זק
    16/06/2013

שלום ליז
    מה שאת מתארת מאוד מדאיג ומאוד מצער אותי שזה פני הדברים.
    הניתוח נועד לעזור לאדם לשנות הרגלי אכילה. לאכול הכל מעט ולאט ולהנות מהחיים. מה שאת מתארת זה לא כך.
    אני ממליצה לגשת לרופא המנתח לבדוק את תקינות הטבעת. לגשת לרופא המטפל לעשות את כל הבדיקות הנדרשות ובליווי של דיאטנית לבנות תפריט שיתאים לך גם לירידה במשקל באופן בריא וגם לאכול ולא להקיא. על ידי שילוב פעילות גופנת תוכלי לעצב את הגוף.
    מה שאת עושה...זה ממש פשע כנגד עצמך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חודשים אחרי ניתוח טבעת

כהן רותי
    29/01/2014

שלום אני אחרי ניתוח טבעת כבר חודשיים ירדתי 8 קילו וניראה לי שזה ממש תקוע לא אוכלת כמעט כלוםם וגם לא יורדת אני משלבת ספורט גם אבל הכל איטי מה עושים? ואני יחבית סגורה לא עובר לי הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חודשים אחרי ניתוח טבעת - תגובה

שולה זק
    05/02/2014

את צריכה לפנות לדיאטנית לקבל תפריט מאוז המתאים לך. את חייבת לאכול נכון ולשתות הרבה. טוב מאוד שאת משלבת פעילות גופנית לעיצוב הגוף, אך בכדי לרדת נכון וטוב יש גם לאכול נכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו