מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הרזיה בפניםליז16/06/2013
לאחר3 שנים ניתוח טבעת ירדתי 30 קג מ106 ל76 ק"ג אבל רזיתי מאד מאד בפנים עד שהתכערתי ממש ממש אבל בירכיים ומאחורה בקושי רב הייתי סגורה רק לשתיה פתחתי מעט בקושי בקושי אוכלת מקיאה המון אוכלת מעט מאד ללא לחם ללא פחמימות רק לא מקיאה את האוכל הטחון עליתי 10 ק"ג בפנים זה יפה מאד מאד אבל בגוף עליתי בהיקף ובמותנים.
השאלה שלי אני רוצה לסגור שוב אבל לא להרזות בפנים יש איזשהיא דרך להוריד בגוף ולא בפנים? תודה אשמח לקבלת עיצות.
דרך אגב הייתי סגורה חצי שנה רק נוזלים ואוכל נוזלי מרקים ולא ירדתי קילו אחד לצערי הירידה קשה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד מדאיג- תגובה
שולה זק16/06/2013שלום ליז
מה שאת מתארת מאוד מדאיג ומאוד מצער אותי שזה פני הדברים.
הניתוח נועד לעזור לאדם לשנות הרגלי אכילה. לאכול הכל מעט ולאט ולהנות מהחיים. מה שאת מתארת זה לא כך.
אני ממליצה לגשת לרופא המנתח לבדוק את תקינות הטבעת. לגשת לרופא המטפל לעשות את כל הבדיקות הנדרשות ובליווי של דיאטנית לבנות תפריט שיתאים לך גם לירידה במשקל באופן בריא וגם לאכול ולא להקיא. על ידי שילוב פעילות גופנת תוכלי לעצב את הגוף.
מה שאת עושה...זה ממש פשע כנגד עצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחודשים אחרי ניתוח טבעת
כהן רותי29/01/2014שלום אני אחרי ניתוח טבעת כבר חודשיים ירדתי 8 קילו וניראה לי שזה ממש תקוע לא אוכלת כמעט כלוםם וגם לא יורדת אני משלבת ספורט גם אבל הכל איטי מה עושים? ואני יחבית סגורה לא עובר לי הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחודשים אחרי ניתוח טבעת - תגובה
שולה זק05/02/2014את צריכה לפנות לדיאטנית לקבל תפריט מאוז המתאים לך. את חייבת לאכול נכון ולשתות הרבה. טוב מאוד שאת משלבת פעילות גופנית לעיצוב הגוף, אך בכדי לרדת נכון וטוב יש גם לאכול נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)