אחריי שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אחריי שרוול
    tova
    19/06/2013

היי לכולם
    אז ככה אני יום לאחר הניתוח אפשר להגיד מרגישה בסדר... חוץ מהנקז שמקשה עליי קצת ומאמינה שהוא יורד אז ארגיש יותר טוב...בציפייה להתחיל את חיי החדשיםויהיה לי קצת יותר קל...לא מאמינה שאני אחריי...איזה חששות ופחדים היו והכל נעלם כנ עבר מהר...אז לכל מי שעדיין מהסס. אני מאחלת בהצלחה שיאסוף את עצמו להתחיל את חייו מחדש ותאמינו החיים הם מתנה...ולשולה היקרה תודה על כל התשובות לכול
    השאלות שרק היו...ושאת נמצאת תמיד כאן בשביל כולם..וזה לא מובן מאליו....תודה ואשמח לתפריטם והמלצות להמשך מוצלח..

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחריי שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהצלחה

לילוש
    19/06/2013

הי טובה. אכן חיים חדשים וצריך הרבה כוח וסבלנות. מאחלת בהצלחה - כל שאלה נשמח לעזור כי אין דבר יותר טוב מתמיכה וקבלת תשובות כדי שיחזקו אותך. אנחנו פה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לטובה

מ
    19/06/2013

הי טובה
    אני שמחה שאת אחרי זה, אני מחכה לתור שלי, אם הרבה חששות, אשמח אם תשתפי אותי איך את מרגישה לאחר הניתוח, ועוד, איפוה נותחת, פרטי, או ציבורי
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאחר ניתוח שרוול

tova
    19/06/2013

היי
    אין מי שפיד וישש יותר ממני מהניתוח...שאלתי כמוך שאלות .התקשרתי אפילו לשולה שנתנה בי עוד כוחות. אבל זה עבר כמו חלום. התעוררתי בחדר התאוששות שהרופא אמר שהכל עבר בשלום. ראיתי את בעלי מולי וחברה טובה. ולא האמנתי שאני אחריי. נותחתי אצל ד" ר ניסים גירון באסותא חיפה. כבר בערב הורדתי מהיטה והצהלכתי קצת . למחרת התחלתי לשתות לגימות של מים כמה כוסות. והיום אני טועמת לבן שלא חשבצי שאוכל...מחכה לשחרור ולהתחיל את חיי מחדש מן יום הולדת כזה... אז למי שחושש עם קצת כאב קטנטן... הכל עובר.. בהצלחה לך ולכל מי שזקוק..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשעה טובה- תגובה

שולה זק
    19/06/2013

כייף כייף לקרוא את מה שכתבת ותודה לקידמה חחחחח - שמאפשרת להיות מעודכנים בזמן אמת.
    אכן, אחרי שיורידו את הנקז העולם נראה אחרת.
    תיכנסי לשאלות נפוצות - תמצאי תפריטים של הילה הדיאטנית.
    כמו כן ממליצה, לא להשתחרר לפני פגישה עם דיאטנית וקבלת דף מידע מפורט ממנה.
    העברתי את הפוסט שלך לשאלות נפוצות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו