מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אחריי שרוולtova19/06/2013
היי לכולם
אז ככה אני יום לאחר הניתוח אפשר להגיד מרגישה בסדר... חוץ מהנקז שמקשה עליי קצת ומאמינה שהוא יורד אז ארגיש יותר טוב...בציפייה להתחיל את חיי החדשיםויהיה לי קצת יותר קל...לא מאמינה שאני אחריי...איזה חששות ופחדים היו והכל נעלם כנ עבר מהר...אז לכל מי שעדיין מהסס. אני מאחלת בהצלחה שיאסוף את עצמו להתחיל את חייו מחדש ותאמינו החיים הם מתנה...ולשולה היקרה תודה על כל התשובות לכול
השאלות שרק היו...ושאת נמצאת תמיד כאן בשביל כולם..וזה לא מובן מאליו....תודה ואשמח לתפריטם והמלצות להמשך מוצלח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
לילוש19/06/2013הי טובה. אכן חיים חדשים וצריך הרבה כוח וסבלנות. מאחלת בהצלחה - כל שאלה נשמח לעזור כי אין דבר יותר טוב מתמיכה וקבלת תשובות כדי שיחזקו אותך. אנחנו פה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לטובה
מ19/06/2013הי טובה
אני שמחה שאת אחרי זה, אני מחכה לתור שלי, אם הרבה חששות, אשמח אם תשתפי אותי איך את מרגישה לאחר הניתוח, ועוד, איפוה נותחת, פרטי, או ציבורי
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאחר ניתוח שרוול
tova19/06/2013היי
אין מי שפיד וישש יותר ממני מהניתוח...שאלתי כמוך שאלות .התקשרתי אפילו לשולה שנתנה בי עוד כוחות. אבל זה עבר כמו חלום. התעוררתי בחדר התאוששות שהרופא אמר שהכל עבר בשלום. ראיתי את בעלי מולי וחברה טובה. ולא האמנתי שאני אחריי. נותחתי אצל ד" ר ניסים גירון באסותא חיפה. כבר בערב הורדתי מהיטה והצהלכתי קצת . למחרת התחלתי לשתות לגימות של מים כמה כוסות. והיום אני טועמת לבן שלא חשבצי שאוכל...מחכה לשחרור ולהתחיל את חיי מחדש מן יום הולדת כזה... אז למי שחושש עם קצת כאב קטנטן... הכל עובר.. בהצלחה לך ולכל מי שזקוק..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה- תגובה
שולה זק19/06/2013כייף כייף לקרוא את מה שכתבת ותודה לקידמה חחחחח - שמאפשרת להיות מעודכנים בזמן אמת.
אכן, אחרי שיורידו את הנקז העולם נראה אחרת.
תיכנסי לשאלות נפוצות - תמצאי תפריטים של הילה הדיאטנית.
כמו כן ממליצה, לא להשתחרר לפני פגישה עם דיאטנית וקבלת דף מידע מפורט ממנה.
העברתי את הפוסט שלך לשאלות נפוצות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)