עצירה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עצירה
    אסתי
    19/06/2013

בוקר טוב ,אני יודעת וקראתי שיש תקופות שישנה עצירה בירידה אני חווה את זה עכשיו .אני 8 חודשים אחרי מעקף47- כבר יותר משבועיים לא ירדתי אפילו חצי קג ולא רק זה אפילו עליתי חצי קג (נכון שזה ירד ממש מיד ) אני נשקלתי כל יום וזה הכניס אותי לסטרס .באמת עכשיו הפסקתי להישקל עד שאגיע שוב לדיאטנית יש לי עוד לפחות 25 קג לרדת כדי להיות רזה הפעם!!!! ואני מניחה שכל מה שכתבתי עכשיו זה כדי להכניס אותי לפרופורציות ולמקד אותי יש למישהו עוד רעיונות או תובנות לגבי? זה ממשיכים לרדת נכון ? מה עוד צריך לעשות כדי להמשיך לרדת מה לשנות? אני אציין כי צורת האכילה אותו הדבר כמו קודם בלי שטויות הרבה שתיה פעילות גופנית (לא אינטנסיבית כמו שהייתי רוצה אבל קיימת)תודה על ההקשבה שיהיה בוקר טוב והמשך יום טוב .

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירה - תגובה

שולה זק
    19/06/2013

כפי שכתבת, אכן תופעת העצירה בירידה ידוע ומוכרת. זו המגננה של הגוף לירידה המאסיבית והדרסטית.
    טוב עשית שהפסקת להישקל כל יום. זה לא מומלץ וכמו שאמרת מכניס ללחץ. יש להישקל רק פעם בשבוע.
    גם אם המשקל לא מראה ירידה, הגוף מעצב עצמו ואם תמדדי היקפים תרגישי בשינוי.
    חשוב באמת להפנים את שינוי הרגלי האכילה. לאכול כל 3 שעות, להרבות שתיה, לשלב פעילות גופנית ועיקר העיקרים להיות במעקב דיאטנית. נראה לי שאת ממשך בדרך הנכונה.
    יש לך הישג נפלא בשמונה חודשים. החיפזון מהשטן. רצוי לרדת בריא ועקבי ולא להגיע לחוסרים. מקווה שאת נוטלת ויטינים.
    המשך יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו