מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עצירהאסתי19/06/2013
בוקר טוב ,אני יודעת וקראתי שיש תקופות שישנה עצירה בירידה אני חווה את זה עכשיו .אני 8 חודשים אחרי מעקף47- כבר יותר משבועיים לא ירדתי אפילו חצי קג ולא רק זה אפילו עליתי חצי קג (נכון שזה ירד ממש מיד ) אני נשקלתי כל יום וזה הכניס אותי לסטרס .באמת עכשיו הפסקתי להישקל עד שאגיע שוב לדיאטנית יש לי עוד לפחות 25 קג לרדת כדי להיות רזה הפעם!!!! ואני מניחה שכל מה שכתבתי עכשיו זה כדי להכניס אותי לפרופורציות ולמקד אותי יש למישהו עוד רעיונות או תובנות לגבי? זה ממשיכים לרדת נכון ? מה עוד צריך לעשות כדי להמשיך לרדת מה לשנות? אני אציין כי צורת האכילה אותו הדבר כמו קודם בלי שטויות הרבה שתיה פעילות גופנית (לא אינטנסיבית כמו שהייתי רוצה אבל קיימת)תודה על ההקשבה שיהיה בוקר טוב והמשך יום טוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירה - תגובה
שולה זק19/06/2013כפי שכתבת, אכן תופעת העצירה בירידה ידוע ומוכרת. זו המגננה של הגוף לירידה המאסיבית והדרסטית.
טוב עשית שהפסקת להישקל כל יום. זה לא מומלץ וכמו שאמרת מכניס ללחץ. יש להישקל רק פעם בשבוע.
גם אם המשקל לא מראה ירידה, הגוף מעצב עצמו ואם תמדדי היקפים תרגישי בשינוי.
חשוב באמת להפנים את שינוי הרגלי האכילה. לאכול כל 3 שעות, להרבות שתיה, לשלב פעילות גופנית ועיקר העיקרים להיות במעקב דיאטנית. נראה לי שאת ממשך בדרך הנכונה.
יש לך הישג נפלא בשמונה חודשים. החיפזון מהשטן. רצוי לרדת בריא ועקבי ולא להגיע לחוסרים. מקווה שאת נוטלת ויטינים.
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)