מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- איך זה יתכן שאני לא רואה את ההרזיהענת5427/06/2013
היי לכולם זה כבר 3 חודשים לאחר מעקף קיבה וירדתי 16 קילו ממש לא בקלות..
כולם מחמיאים לי אך אני לא רואה את השינוי... הבגדים התכווצו אך הראש שלי לא מסוגל לראות כלום , אני עדיין ניראית לעצמי אותו הדבר... זקוקה ממכם לטיפים מה קל לכם לאכול ומה הכי עובר בקלות ועוזר בירידה ... תדה ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מועקפת
אסתי27/06/2013אני אחרי 8 חודשים 48 קג- מעקף גם כן,אני28קג למשקל היעד, זאת אומרת עוד הרבה דרך .אני עדיין לא ממש רואה את מה שאחרים רואים. גם לי עם כל המשקל שירד קשה לראות את הסיבה למחמאות הרבות והפירגונים באמת,אני רואה את המשקל שיורד אני רואה את הבגדים שנהיו שקים אבל לא לגמרי מרוצה. אני יודעת שחלק מזה זה העודף עור שנשאר (עד שאוריד אותו)והוא לא נותן לי ללבוש מה שהייתי יכולה אם לא היהאולי היה ל קל יותר אני שותה המון שזה אחד הטיפים הראשונים שקיבלתי והטוב מבינהם,כמו כן לאכול כל 3-4 שעות (מי שלא אוכל לא יורד)למועקפים לא לשכוח ויטמינים!!!!
ועכשיו שהתחילה עונת הרחצה קל לי יותר לעשות פעילות גופנית בשחיה וצעידה במים ברור שלא הייתי בכושר במישקלי הקודם אז לאט לאט משיגים אותו .
אני בטוחה שאחרי הניתוח להורדת העור בבטן ובזרועות בסוף התהליך אוכל סוף סוף לעכל את התוצאות אני מנסה בראש לשנות גם שהכל יהיה טבעי כהרגל ואז אדע שהצלחתי אני מאחלת לך כל טוב והצלחה בתהליך תהני !!!!שתהיה שבת נפלאה ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אסתי- תגובה
שולה זק27/06/2013כייף לקרוא את הפוסט שלך.
העברתי אותו כלשונו למדור שאלות נפוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כייף
ענת5401/07/2013תודה רבה ובהצלחה לנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הכל על מאזני המחוג - תגובה
שולה זק27/06/2013שלום ענת,
ראשית - יופי של הישג
שנית - חייכי למחמאות הסובבים אותך
שלישית - תתחילי לקבל את עצמך ולאהוב את עצמך. זו את!!!
ועכשיו נעבור הלאה..... הגוף עובר שינוי לא רק בהשלת הקילוגרמים אלא גם בעיצוב והקטנת היקפים. הירידה במשקל היא יחסית למסת הגוף והקצב שונה מאדם לאדם.
הטיפ הכי הכי שאני יכולה לתת לך - להיות במעקב דיאטנית. לקבל ממנה תפריט ולשלב פעילות גופנית ותראי שהירידה תהיה מבוקרת וגם בעינייך תחזי בשינויים הגדולים
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
ענת5401/07/2013עודדת אותי לפניי הניתוח ואחריי והכי כייף לי שאין לי סכרת ואני לא בסכנת חיים יותר שינה קלה בלי הפסקות נשימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה העיקר - תגובה
שולה זק01/07/2013אני תמיד מציינת - העיר הבריאות. וזה מה שהניתוח מביא לנו - בריאות
המראה זה המס ערך נוסף.
בהצלחה בהמשך ותהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)