מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- השמנה חולניתטלי05/07/2013
שלום רב.
אני בת 40 עם BMI 51 אני בעבר עשיתי ניתוח עם טבעת וקליפסים לצערי הניתוח כשל והוציאו לי את הטבעת והשאירו לי את הקליפסים בקיבה .
אני סובלת מאנמיה, יש לי PFO לב , הפרעות קצב לב, חוסר בויטמין B12 , וויטמין D , דום נשימה בשינה בעבר היה לי חשד לקריש דם בריאה ( אני מקבלת קרטיה ).
עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה ומצאו שיש לי בקע בסרעפת קטן.
אני מאוד רוצה לרדת במשקל אך לצערי אני לא מצליחה , המשקל מונע ממני המון דברים , אני מרגישה באיזה שהוא מקום שאיבדתי את שמחת החיים שלי ,אני לא מוצאת בן זוג,לא מוצאת עבודה , אין לי חיי חברה , כמובן שלמשקל יש חלק די עיקרי בבעיות האלה.
אני מאוד רוצה להוריד במשקל האם יש פיתרון לבעיה הרצינית שלי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף גם תת פעילות בלוטת התר
טלי05/07/2013גם תת פעילות בלוטת התריס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ רפואי
לילוש06/07/2013זה נראה שאת זקוקה ליעוץ מקצועי של רופא. התהליך מתחיל בהמלצת רופא המשפחה. מעבר לבעיות החברתיות, כדאי להוריד את הסיכונים הבריאותיים ולאמץ אורך חיים יותר בריא - שזו משימה מאוד קשה עבור כולנו!!! תתחילי עם רופא המשפחה ובדיקות כלליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
טלי06/07/2013אני שאלתי לגבי הבעיות הרפואיות שלי אם אני מעומדת טובה לניתוח אני חייבת להוריד את עודף המשקל הזה כי מבחינה בריאותית זה לא טוב, וכמובן זה מפריע לעוד דברים בחיים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה חולנית - תגובה
שולה זק06/07/2013שלום טלי,
לפי העבר שלך, שעברת כבר ניתוח, אם אני מבינה נכון מדובר בניתוח SRVG, שאחריו ניתן לעשות מעקף קיבה (לא ניתן לעשות שרוול).
אני ממליצה לקבוע תור למנתח, להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את ההיסטוריה הרפואית שלך, מחלות בעבר ובהווה, טיפולים, תרופות, ניתוחים - ועל פי התמונה השלמה הרופא ימליץ לך על ניתוח, אם בכלל.
את צריכה לפנות למנתח שהקופה שלך עובדת איתו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה חולנית - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה10/07/2013שלום טלי.
בעיקרון לכל בעיה יש פתרון. תוכלי לקבוע אלי ולשוחח בצורה יותר דיקנית לגבי המצב שלך ואשמח לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)