מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלושה שבועות לאחר שרוולtova07/07/2013
אז עברו דלושה שבועות אחריי. ירדתי 10.5 ק"ג ..
אך אין לי מיגוון של מה אפשר לאכול..הייתי אצל דיאטנית לפניי דבוע אבל נתנה תפריט רק לדבוע לאחר מכן...ועכשיו אני בערך יודעת שאפשר דג.קציצת דג. קציצתת עוף מעדנים .גבינות .אבל אני לא מגיעה לכל מה שאפשר. מיכוון שלא עובר טוב הדג. או הקציצה שבעה מהר מידיי ומרגישה מחנק קצת ומחכה לשתות מים...שיעבור. אני אשמח עם משהו יעזור לי בתפריט .מה לקנות שיהיה לי מעניין באוכל...האם מותר לבשל ירקות ברוטב של רסק עגבניות?
לפעמים עובר ארבע שעות ואני לא רעבה אז גם לא אוכלת וזה קןרה בשעות הערב...אשמח ליעןץ ועזרה תודה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט
לילוש08/07/2013תנסי לגרד עגנביה בפומפיה (בלי קליפה) ותוכלי עם גבינה לבנה, עם לבנה, מה שבאה לך. יוגורט ללא חתיכות פירות; רוטב בולונז' - בשר טחון דק-דק ברוטב עגבניות. חתיכה רכה של מלון - תראי אם זה עובר. אל תחכי 4 שעות - יותר מדי לגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילוש והיי לכולם..
tova08/07/2013היום כבר פעם דנייה שאכלתי קציצת דג ממש רכה. ולא את כל הקציצה חצי ממנה..וובסוף שהרגשתי מלאה ולא העמסתי על עצמי...התחלתי להרגיש מן חנק ליד הלב ובגב כאילו האוכל לא ממש עבר ותקוע שם..התחלתי להוציא נוזלים ולהקיא..זה השבית אותי לחצי שעה של פחד נוראי... אני בקושי אוכלת ומפחדת מלנסות דברים חדשים...זקוקה לעצות ..שלא ארגיש חולשות ובחילות גם ללא אוכל..האם אפשרי כבר לאכול ביצה מקושקשת ???
או* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)