שלושה שבועות לאחר שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלושה שבועות לאחר שרוול
    tova
    07/07/2013

אז עברו דלושה שבועות אחריי. ירדתי 10.5 ק"ג ..
    אך אין לי מיגוון של מה אפשר לאכול..הייתי אצל דיאטנית לפניי דבוע אבל נתנה תפריט רק לדבוע לאחר מכן...ועכשיו אני בערך יודעת שאפשר דג.קציצת דג. קציצתת עוף מעדנים .גבינות .אבל אני לא מגיעה לכל מה שאפשר. מיכוון שלא עובר טוב הדג. או הקציצה שבעה מהר מידיי ומרגישה מחנק קצת ומחכה לשתות מים...שיעבור. אני אשמח עם משהו יעזור לי בתפריט .מה לקנות שיהיה לי מעניין באוכל...האם מותר לבשל ירקות ברוטב של רסק עגבניות?
    לפעמים עובר ארבע שעות ואני לא רעבה אז גם לא אוכלת וזה קןרה בשעות הערב...אשמח ליעןץ ועזרה תודה....

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלושה שבועות לאחר שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט

לילוש
    08/07/2013

תנסי לגרד עגנביה בפומפיה (בלי קליפה) ותוכלי עם גבינה לבנה, עם לבנה, מה שבאה לך. יוגורט ללא חתיכות פירות; רוטב בולונז' - בשר טחון דק-דק ברוטב עגבניות. חתיכה רכה של מלון - תראי אם זה עובר. אל תחכי 4 שעות - יותר מדי לגוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לילוש והיי לכולם..

tova
    08/07/2013

היום כבר פעם דנייה שאכלתי קציצת דג ממש רכה. ולא את כל הקציצה חצי ממנה..וובסוף שהרגשתי מלאה ולא העמסתי על עצמי...התחלתי להרגיש מן חנק ליד הלב ובגב כאילו האוכל לא ממש עבר ותקוע שם..התחלתי להוציא נוזלים ולהקיא..זה השבית אותי לחצי שעה של פחד נוראי... אני בקושי אוכלת ומפחדת מלנסות דברים חדשים...זקוקה לעצות ..שלא ארגיש חולשות ובחילות גם ללא אוכל..האם אפשרי כבר לאכול ביצה מקושקשת ???
    או

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו