מחר הניתוח...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מחר הניתוח...
    חגית
    30/07/2013

כל כך מתרגשת.
    אחרי שהמועד המקורי של הניתוח נדחה (יומיים לפני המועד המקורי התעוררתי עם דלקת בשקדים), מחר מגיע היום הגדול.

כולי מלאת רגשות. מחכה כבר להיות אחרי להתחיל חיים חדשים. בריאים יותר. איכותיים יותר. טובים יותר.

מבטיחה לעדכן.

חגית

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחר הניתוח...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהצלחה

לילוש
    30/07/2013

הכל יהיה בסדר, ואכן זה משנה את החיים. מחזקת אותך - בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלון חגית יקרה!

אני
    30/07/2013

כמובן שאת מתרגשת.וגם פחד לפני הניתוח הוא טבעי.הניתוח בדרך כלל מתחיל ונגמר כלפטרוסקופי.רק במקרה מיוחד פותחים את כל הבטן.ואת תצטרכי לחתום על מסמך שייאשר זאת.את חייבת לדעת שזה ניתוח והרדמה ולכן יש את הסיכון של דימום וזיהום.ולמרות הכל,עברתי את הניתוח בשלום ובעזרת השם גם את תעברי את זה בשלום.קחי איתך כלי רחצה,נעלי בית,מגבות,מוזיקה וספר.זה יעזור לך.תחשבי רק חיובי -זה עוזר למהלך תקין של הניתוח! ב3 הימים הראשונים לא תוכלי לשתות מים ולאכול.זה אתגר בפני עצמו.אבל כולנו עוברים את זה וזה אפשרי. הרי את מחוברת לאינפוזיה ולא מאבדת נוזלים.לאחר 3 ימים יביאו לך מיץ תפוחים,מרק צח וז'לי. את תתחילי לאחר מכן כלכלה נוזלית ודיסתית.יוגורטים,גבינה לבנה,קוטז'.אחר כך תוכלי להוסיף ירקות מבושלים כמו גזר,קישואים,תפוח אדמה,דלעת,בטטה שתעבירי בבלנדר.אני אחרי הניתוח נאלצתי להפוך לצמחונית.אבל כידוע לי יש הרבה אנשים שכן ממשיכים לאכול אם לא בשר,אז לפחות עוף ודגים. כל אחד הוא מקרה בפני עצמו. מאוד חשוב לשתות אחרי הניתוח הזה,הרבה יותר חשוב מאשר לאכול.תשתי מים+פטל,כי רוב הסיכויים שמים לא תוכלי לשתות בהתחלה.תשתי בלגימות קטנות.אחרי הניתוח את הופכת כמו "לתינוק"עם קיבה חדשה וחיים חדשים. הכל הולך להשתנות.אני הורדתי 53 קילו אחרי הניתוח ורוצה לרדת עוד.בעזרת השם,גם את תרדי את כל הקילו המיותרים,לאט לאט תשלבי הליכות,שחיה בים או בבריכה.לפני הניתו כמעט ולא הלכתי והיום אני עושה הליכות ושוחה בים!הגשמתי חלום - אני שוחה בים!!!לא יכולתי להחזיק מכעט מעמד על הרגליים עם 171 קילו שהיו לי.הניתוח זה לא הוקוס פוקוס,בהתחלה איו רצון לאכול,ואנחנו מכנים תקופה זו כ"ירח דבש"אבל אחר כך כוושר האכילה והתאבון חוזרים,אבל חייבים להישאר הרגלי אכילה בריאים.תאכלי מעט פחמימות+הרבה חלבונים.החלבונים מסייעים להחלמת החתכים הפנימיים לאחר הניתוח. אחרי מקלחת טוב לשים קרם גוף טוב,כי זה עוזר להחלמת החתכים החיצוניים על הבטן. ההתרגשות גדולה - אני יודעת! הכל הולך להיות טוב,בעזרת השם ובעזרת ידיו ואומנותו של המנתח! המון בהצלחה! חיבוק חם,אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני, תודה על העידוד והטיפים...

חגית
    30/07/2013

מחכה כבר להיות בשלב שגם אני מייעצת לאחרים ותומכת בהם.
    בינתיים מקבלת בברכה כל עזרה, עידוד ותמיכה ממשורוולים ותיקים.

חגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכיף מאמי!

אני
    30/07/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה!!!!!!

ג׳׳
    31/07/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזכרתי היום יום רביעי

ג׳׳
    31/07/2013

בטח פרופסור מחאג׳נה המנתח, גם אותי הוא ניתח ביום רביעי זה היום הקבוע (: אל תדאגי את בידיים טובות המון המון הצלחה!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה חגית יקרה מחזיקה לך אצבעות

אלה
    31/07/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו