מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- משך ההחלמה מניתוח להסרת קפלי עורמיכל19/08/2013
כשנתיים לאחר ניתוח שרוול והסרת עשרות קילוגרמים, אני עומדת בפני ניתוח קוסמטי להסרת עודפי עור. האם מישהו יוכל לתאר את מהלך ומשך ההחלמה מניתוח כזה?
לאיזה תהליך עלי לצפות ובמה זה כרוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם את תמשיכי לעדכן אותנו
לילוש20/08/2013בהצלחה רבה. אשמח לפרטים - כמה ירדת, איך היה התהליך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדווח ולפרט כשזה יקרה.
מיכל21/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה: שאלה הדורשת תשובה דחופה ??
מיכל21/08/2013הניתוח שלי מיועד לסוף דצמבר 2013.
לפתע, פנו אלי מאיכילוב בהצעה להקדים את הניתוח למועד מיידי.
יש לי תוכניות הכוללות בין היתר נסיעה לחו"ל.
כדי לעשות החלטה תבונית עלי לדעת מה קורה בדרך כלל (לא מדברת על זיהומים בלתי מתוכננים שעלולים לקרות ומשבשים תוכניות)
האם אוכל לקבל תשובה כללית לשאלה:
מהו זמן ההחלמה? שבוע? חודש? חצי שנה? שנה?
אודה על תשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה: שאלה הדורשת תשובה דחופה ?? - תגובה
שולה זק21/08/2013הניתוח להסרת עודפי עור הוא לא ניתוח פולשני, אך ניתוח עם הרבה תפרים (סיכות). בניתוח משחזרים לך גם את הקורקבן (פופיק). מניסיוני...ההחלמה לוקחת כמה שבועות. יש ללכת עם חגורת בטן ולשמור על היגיינה ולא להרים משאות כבדים. אם את מתכננת נסיעה לחול לטיולים ולבילויים (לא ציינת כמה זמן), לא הייתי ממליצה לעשות זאת בחודשיים לאחר הניתוח.
תוכלי ליצור עמי קשר בכל עת. אשמח לעזור
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה,
מיכל21/08/2013עזרת לי לכלכל את צעדי בתבונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח עיצוב גוף
סוניה21/08/2013שלום מיכל, לפני חודש עברתי ניתוח מתיחת בטן היקפית +שאיבת שומן+בקע טבורי נותחתי באיכילוב ע"י ד"ר מייליק. הניתוח לא פשוט וזמן ההחלמה אינדיבידואלי לכל אחד. אני הייתי מאושפזת כמעט 5 ימים ושוחררתי הביתה עם 4 נקזים. כיום עדיין אני מוגבלת וההחלמה היא איטית. מקווה שעזרתי לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המפורטת
מיכל21/08/2013קבלתי תמונה אמיתית למה לצפות ומה מחכה לי.
מקווה שתחזרי לשיגרה במהרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים
לילוש22/08/2013אני עוד רחוקה מזה אבל מפנטזת על תקופה בחיים בלי בטן שנראת כמו הריון חודש תשיעי מגיל 18. אני מאוד רגישה לכאבים, אז איך זה עובר עליך מבחינה זו? כמה ירדת? באיזה קופה את - הניתוח מומן עH הקופה או על ידך? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצירת קשר עם סוניה
יעל24/08/2013שלום סוניה, האם וכיצד ניתן ליצור עמך קשר פרטי ולשמוע על הניתוח פלסטי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצירת קשר
סוניה24/08/2013שלום גלי, את יכולה לשאול שאלות ואני אשתדל לענות במהירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעדיפה בשיחה פרטית אם אפשרי.
יעל25/08/2013יש לי הרבה שאלות וזה לא כ"כ מתאים בפורום.
אם אפשרי , כתבי לי איך ליצור קשר פרטי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעזור - תגובה
שולה זק25/08/2013את יכולה להתקשר אלי בכל עת בקשר לניתוח הפלסטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשתיכן
יעל25/08/2013אתקשר בקרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)