שאלה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה
    קוקי
    18/09/2013

אתמול היתי אצל כירורג בקופת חולים והוא אמר שאני מתאימה לניתוח קיצור מה השליו הבה שאני צריכה לעשות

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוצדורה - תגובה

שולה זק
    20/09/2013

עליך לפנות לכירורג בתחום ניתוחי קיבה. להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל. לקבל רשימת בדיקות ולצאת לדרך.
    מתאימה לניתוח - הכוונה שאת עומדת בקריטריונים של BMI ?
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קוקי
    20/09/2013

vbmi שלי 38.7ואני רוצה לעשות את הניתוח דרך פלטינום הרופה אמר שאני מתאימה והוא ממליץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קריטריונים - תגובה

שולה זק
    20/09/2013

האם את סובלת ממחלות רקע נילוות כמו סוכרת, יתר לחץ דם, כולסטרול, דום נשימה בשינה, בעיות פוריות.
    אם את אשה בריאה (אני מקווה שכך) - אינך עומדת בקריטריונים לניתוח. קופות החולים נותנות אישור רק מ BMI 40 ומעלה למי שללא מחלות נילוות שמניתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו