מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עלות ניתוחליאת22/09/2013
רציתי לברר מבעלי ניסיון, במידה ואני רוצה לעשות את הניתוח באסותא, דרך מכבי. אצל ד'ר מחאג'נה
האם יש עלות מנתח או רק תשלום לאסותא. ואם כן באיזה גובה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלות ניתוח - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה22/09/2013שלום רב,
אין עלות מנתח. אני עובד עם מכבי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלות ניתוח - תגובה
שולה זק22/09/2013כפי שפרופסור מחג'נה ענה לך - אין עלות מנתח. עליך לעמוד בקריטריונים לניתוח ומשלמת רק השתתפות עצמית לאחר קבלת אישור הקופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה השתנה?
לילוש23/09/2013הי שולה. אני עברתי שרוול לפני 7 חודשים. רציתי לעשות את הניתוח באסותה רמת החייל ( חברת מכבי) ונדרשתי לשלם קרוב ל- 20,000 ש"ח השתתפות עצמית. למרות הבקשות, הם אמרו שזה הסכום להשתתפות עצמית עבור מכבי זהב. האם הנהלים השתנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזוי מה שאת כותבת - תגובה
שולה זק23/09/2013היי לילוש
ברגע שיש אישור הקופה לניתוח אין בעליה.
בבית חולים ציבורי - הניתוח הוא ללא עלות כספית בכלל רק טופס התחייבות של הקופה.
במרכז רפואי פרטי כמו אסותא ההשתתפות העצמית נעה בין 1500 - 3000 ₪ בלבד.
יתכן ואסותא ביקשו ממך את הסכום הנ"ל והיית מקבלת את ההחזר מהקופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שהזוי
לילוש23/09/2013כל הבקשות למכבי רמת-אביב נענו באותה תשובה. קבלתי אישור לעבור את הניתוח אך מכבי סירבה לתת התחייבות לאסותא בטענה שאפשר לעבור אותו בבית חולים ציבורי. בסוף אכן עשיתי את הניתוח באיכילוב ואני מברכת כל יום. רק רציתי לדעת בתור ידע כללי אם מכבי שיקרו לי בעיניין הכסף - זה לא היה מפתיע אותי במיוחד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שהזוי - תגובה
שולה זק24/09/2013בהחלט לא נהגו עימך בהגינות.
העיקר הניתוח אחריך ואת רוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוחים דרך מכבי
פרופ` אחמד מחג`נה24/09/2013הם לא שיקרו לך. יש מנתחים שעובדים במכבי ואינם גובים תוספת על ההשתתפות העצמית (אני למשל) ולכן העלות הכללית הינה רק ההשתתפות העצמית (כ 5000 ₪) מאידך גיסא, כירורגים שאינם עובדים בקופה אלא נמצאים בהסכמי שב"ן (מגן זהב) גובים סכומים נוספים על ההשתתפות ולכן הגעת לסכום שהזכרת.
העיקר שאת אחרי ושיהיה לך בהצלחה בהמשך דרכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור
לילוש25/09/2013תודה על ההסבר - לא נעים להחשוב שפשוט לא ידעתי לדרוש מה שמגיע לי. מה שחשוב כרגע זה המשך הדרך, וזה אני עושה - לומדת כל יום עוד קצת על איף להיות בשלום עם הגוף. שלשום, למשל, יצאתי למסעדת יוקרה (ארוע נדיר עבורי!). הזמנתי מנה קטנה אך משובחת ולא הרגשתי "פריירית" שאני לא גומרת הכל על הצלחת אלה גאה בעצמי שאני נהנית מכל ביס ואוכלת בדיוק מה שאני צריכה. לא היתה לי ביעה לתאום רבע כפית קינוח ולא להתנפל עליו . קצת מצער שנדרשו לי כ"כ הרבה שנים ללמוד התנהלות נכונה, אך ללא ניתוח לא היתי מצליחה אף פעם. לכן - תודה לכל הצוות על העזרה האדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)
.jpg)