עלות ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עלות ניתוח
    ליאת
    22/09/2013

רציתי לברר מבעלי ניסיון, במידה ואני רוצה לעשות את הניתוח באסותא, דרך מכבי. אצל ד'ר מחאג'נה
    האם יש עלות מנתח או רק תשלום לאסותא. ואם כן באיזה גובה..

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלות ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלות ניתוח - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    22/09/2013

שלום רב,
    אין עלות מנתח. אני עובד עם מכבי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלות ניתוח - תגובה

שולה זק
    22/09/2013

כפי שפרופסור מחג'נה ענה לך - אין עלות מנתח. עליך לעמוד בקריטריונים לניתוח ומשלמת רק השתתפות עצמית לאחר קבלת אישור הקופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה השתנה?

לילוש
    23/09/2013

הי שולה. אני עברתי שרוול לפני 7 חודשים. רציתי לעשות את הניתוח באסותה רמת החייל ( חברת מכבי) ונדרשתי לשלם קרוב ל- 20,000 ש"ח השתתפות עצמית. למרות הבקשות, הם אמרו שזה הסכום להשתתפות עצמית עבור מכבי זהב. האם הנהלים השתנו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזוי מה שאת כותבת - תגובה

שולה זק
    23/09/2013

היי לילוש
    ברגע שיש אישור הקופה לניתוח אין בעליה.
    בבית חולים ציבורי - הניתוח הוא ללא עלות כספית בכלל רק טופס התחייבות של הקופה.
    במרכז רפואי פרטי כמו אסותא ההשתתפות העצמית נעה בין 1500 - 3000 ₪ בלבד.
    יתכן ואסותא ביקשו ממך את הסכום הנ"ל והיית מקבלת את ההחזר מהקופה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור שהזוי

לילוש
    23/09/2013

כל הבקשות למכבי רמת-אביב נענו באותה תשובה. קבלתי אישור לעבור את הניתוח אך מכבי סירבה לתת התחייבות לאסותא בטענה שאפשר לעבור אותו בבית חולים ציבורי. בסוף אכן עשיתי את הניתוח באיכילוב ואני מברכת כל יום. רק רציתי לדעת בתור ידע כללי אם מכבי שיקרו לי בעיניין הכסף - זה לא היה מפתיע אותי במיוחד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור שהזוי - תגובה

שולה זק
    24/09/2013

בהחלט לא נהגו עימך בהגינות.
    העיקר הניתוח אחריך ואת רוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוחים דרך מכבי

פרופ` אחמד מחג`נה
    24/09/2013

הם לא שיקרו לך. יש מנתחים שעובדים במכבי ואינם גובים תוספת על ההשתתפות העצמית (אני למשל) ולכן העלות הכללית הינה רק ההשתתפות העצמית (כ 5000 ₪) מאידך גיסא, כירורגים שאינם עובדים בקופה אלא נמצאים בהסכמי שב"ן (מגן זהב) גובים סכומים נוספים על ההשתתפות ולכן הגעת לסכום שהזכרת.
    העיקר שאת אחרי ושיהיה לך בהצלחה בהמשך דרכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פרופסור

לילוש
    25/09/2013

תודה על ההסבר - לא נעים להחשוב שפשוט לא ידעתי לדרוש מה שמגיע לי. מה שחשוב כרגע זה המשך הדרך, וזה אני עושה - לומדת כל יום עוד קצת על איף להיות בשלום עם הגוף. שלשום, למשל, יצאתי למסעדת יוקרה (ארוע נדיר עבורי!). הזמנתי מנה קטנה אך משובחת ולא הרגשתי "פריירית" שאני לא גומרת הכל על הצלחת אלה גאה בעצמי שאני נהנית מכל ביס ואוכלת בדיוק מה שאני צריכה. לא היתה לי ביעה לתאום רבע כפית קינוח ולא להתנפל עליו . קצת מצער שנדרשו לי כ"כ הרבה שנים ללמוד התנהלות נכונה, אך ללא ניתוח לא היתי מצליחה אף פעם. לכן - תודה לכל הצוות על העזרה האדירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו