בוקר טוב לכולם.

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב לכולם.
    מ
    23/09/2013

בוקר טוב .אני לאחר ניתוח שרוול כבר ארבעה חודשים .ירדת במשקל כבר 28 קג.יש לי שאלה לכל החברים שירדו במשקל רב .לי לפעמים מוזר.שונה לראות את עצמי רזה יותר ולקבל את עצמי כהה שירדתי במשקל אני לא רגילה לראות את עצמאי יותר קטנה .לפעמים אני עוברת ליד מראה ואני מסתכלת שוב לראות שוב שזאת אני .אני שמחה לראות את עצמי ומאוד נהנית לראות את עצמי .אם לעוד מישהו מחברי הפורום עולים תהיות ומחשבות כאלה אשמח אם תשתפו ברגשות שלכם תודה .מ

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב לכולם.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבינה אותך וזה נורמלי - תגובה

שולה זק
    23/09/2013

ההתמודדות עם השינוי - גם שהוא חיובי - זה לא קל ולא פשוט.
    ההתמודדות היא בתחומים רבים, לא רק במראה ובהופעה, גם בהרגלי אילה, חשיבה, אורח חיים וכמובן איך שציינת במראה שהולך ומשתנה לטובה כמובן - וזה המס ערך מוסף של כל התהליך.
    באחד המערכונים הגששים אומרים "אדם שמן גם כשהוא רזה נשאר שמן". זה נכון!!!
    אני 12 שנים אחרי הניתוח עם ירידה של מעל 70 קילו - עדיין ניגשת למידה גדולה כמו 44 או מספר 3 - כשלמעשה אני במידה 40 ומידה 1 או 2 -ועדיין ממלא צלחות אוכל עם כל טוב והכל כמעט נשאר בצלחת .
    תהני מההליך ותברכי את עצמך על ההחלטה הנכונה לקחת אחריות לגורלך ולחיות חיים בריאים ומאושרים.
    מועדים לשמחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו