אישור ניתוח בכללית

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אישור ניתוח בכללית
    ryurach
    10/10/2013

אני בכללית. Bmi37., כולסטרול גבוה כבר הרבה שנים, כבד שומני, טרום סכרת, בעיות לב משפחתיות (לי אין עדיין בעיות לב) , אנמיה, חיידק בקיבה ובעיות בשינה. עברתי את כל התהליך באיכילוב ונאמר לי שאני עומדת בקריטריונים נקבע לי תאריך לניתוח ,אבל בכללית לא מאשרים, אומרים שאני לא בקריטריונים... האם יש לי סיכוי לערער על זה? מכתב מעורך דין יעזור?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישור ניתוח בכללית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישור ניתוח בכללית - תגובה

ד``ר דוד גויטיין
    10/10/2013

אם הכולסטרול מספיק גבוה ומטופלת תרופתית אין סיבה לא לאשר וכדאי לפנות לועדת חריגים. אין כל קשר לעו"ד. אם הכולסטרול גבולי ולא מטופל תרופתית אז הם צודקים, למרות שזה שרירותי לגמרי.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערכי כולסטרול

rach
    10/10/2013

כולסטרול 206
    Ldl- 151.2

Non-hdl 192
    hdl- 44
    טריגליצרידים 206

בבדיקה האחרונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה....

rach
    11/10/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו