מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- זורם עם ההרגשה הטובה P:תמיר19/10/2013
עברתי מסע לא קל שכל מנותח עבר מהרגע שהורדם בחדר הניתוח,
ורציתי לשתף אתכם בכל הרגעים המאושרים והמחזקים שעברתי מיום ההולדת השני שלי בתאריך 24.4.13.
אני לא מעלה את התמונה רק בשביל ההרגשה הטובה שלי (שהיא בין היתר :-] ),אני מעלה גם בשביל כל האנשים בעלי המשקל העודף שיושבים שם בספה וטוחנים צ'יטוס ושואלים את עצמם "מה לי ולעולם המזורגג הזה???"
אז אני רוצה לומר לכם,שגם אני איבדתי את התקווה לאחר אין ספור דיאטות ונסיונות הורדת משקל עודף כושלות. אבל לא ויתרתי ועשיתי את הצעד החכם שלדעתי,יותר קשה מדיאטה - ניתוח שרוול. תכירו את הניתוח הכי פשוט שיש והדרך החלמה הכי קשוחה שיש!!!
מי שעושה דיאטה יכול להתפרע מדי פעם ולאכול עוד 100 גרם אנטריקוט. אבל אני? אני מחכה בקוצר רוח שאני אתחיל לאכול סטייק בעוד כמה חודשים בערך...
בתכלס,זה מסע ממש אבל ממש לא קל,אבל משתלם ומאוד!!!
שנים שחיפשתי את החיזוקים,החיוכים,המחמאות,הזוגיות שפורחת לאט לאט ושלא נדבר על מידות הבגדים!!! כיף להכנס לחנות בגדים ולחפש מידות XL ולמצוא מיד!!! מאשר לחפש בכל איזור צפון חנות שתוכל להביא לי בגדים XXXXXL ...
אז אני גאה מאוד להציג את עצמי אחרי מסע של כמעט חצי שנה אחרי הורדה של 60 קילו שליוו אותי למשך הרבה זמן,תמיד התביישתי להתוודות כמה אני שוקל (כי תכלס,זה מבייש לומר לבנאדם ששוקל 60 שאתה בלעת כמעט כפול 3 ממנו),אבל עכשיו אני שמח ויותר לומר ששקלתי 162 קילו!!! פאקינג 162!!! יש לי עוד 12 קילו להגיע למשקל היעד שלי שהוא 90! (איזה כיף שעוד 2 קילו אני מגיע למשקל דו-ספרתי שאולי מגיל 15 לא ראיתי משקל כזה על המשקל הדיגיטלי)
בקיצור,כל מי שמתכנן או לא תיכנן לעשות את הניתוח - תעשו את זה!!!
זה רק יתרום דברים טובים לחיים שלכם!
אוהב המון ועוד נתעדכן! :)))))))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי תמיר
אסתי19/10/2013כל הכבוד לך!!! אני שמחה שהכל הולך כשורה תהנה מהתהליך והמחמאות והעיקר מהבריאת זה הכי חשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל..הכבוד תמיר.. בקרוב אצלי...
בנימין23/10/2013תמיר עשית עבודה מדהימה! המשך והצלח ושמור על הבריאות.
בשבוע הבא בע"ה אצטרף למועדון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסתי ובנימין תודה רבה לכם
תמיר25/10/2013זה באמת כיף לשמוע עידוד ומחמאות מאנשים...
ובנימין אתה תעבור בשלום את הניתוח ותתחיל להיות חתיך!!!
בהצלחה לשניכם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
בנימין26/10/2013בס"ד
אעדכן בהמשך כשבע"ה הכל יעבור בשלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)