זורם עם ההרגשה הטובה P:

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• זורם עם ההרגשה הטובה P:
    תמיר
    19/10/2013

עברתי מסע לא קל שכל מנותח עבר מהרגע שהורדם בחדר הניתוח,
    ורציתי לשתף אתכם בכל הרגעים המאושרים והמחזקים שעברתי מיום ההולדת השני שלי בתאריך 24.4.13.

אני לא מעלה את התמונה רק בשביל ההרגשה הטובה שלי (שהיא בין היתר :-] ),אני מעלה גם בשביל כל האנשים בעלי המשקל העודף שיושבים שם בספה וטוחנים צ'יטוס ושואלים את עצמם "מה לי ולעולם המזורגג הזה???"
    אז אני רוצה לומר לכם,שגם אני איבדתי את התקווה לאחר אין ספור דיאטות ונסיונות הורדת משקל עודף כושלות. אבל לא ויתרתי ועשיתי את הצעד החכם שלדעתי,יותר קשה מדיאטה - ניתוח שרוול. תכירו את הניתוח הכי פשוט שיש והדרך החלמה הכי קשוחה שיש!!!

מי שעושה דיאטה יכול להתפרע מדי פעם ולאכול עוד 100 גרם אנטריקוט. אבל אני? אני מחכה בקוצר רוח שאני אתחיל לאכול סטייק בעוד כמה חודשים בערך...
    בתכלס,זה מסע ממש אבל ממש לא קל,אבל משתלם ומאוד!!!
    שנים שחיפשתי את החיזוקים,החיוכים,המחמאות,הזוגיות שפורחת לאט לאט ושלא נדבר על מידות הבגדים!!! כיף להכנס לחנות בגדים ולחפש מידות XL ולמצוא מיד!!! מאשר לחפש בכל איזור צפון חנות שתוכל להביא לי בגדים XXXXXL ...

אז אני גאה מאוד להציג את עצמי אחרי מסע של כמעט חצי שנה אחרי הורדה של 60 קילו שליוו אותי למשך הרבה זמן,תמיד התביישתי להתוודות כמה אני שוקל (כי תכלס,זה מבייש לומר לבנאדם ששוקל 60 שאתה בלעת כמעט כפול 3 ממנו),אבל עכשיו אני שמח ויותר לומר ששקלתי 162 קילו!!! פאקינג 162!!! יש לי עוד 12 קילו להגיע למשקל היעד שלי שהוא 90! (איזה כיף שעוד 2 קילו אני מגיע למשקל דו-ספרתי שאולי מגיל 15 לא ראיתי משקל כזה על המשקל הדיגיטלי)

בקיצור,כל מי שמתכנן או לא תיכנן לעשות את הניתוח - תעשו את זה!!!
    זה רק יתרום דברים טובים לחיים שלכם!

אוהב המון ועוד נתעדכן! :)))))))

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זורם עם ההרגשה הטובה P:

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי תמיר

אסתי
    19/10/2013

כל הכבוד לך!!! אני שמחה שהכל הולך כשורה תהנה מהתהליך והמחמאות והעיקר מהבריאת זה הכי חשוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל..הכבוד תמיר.. בקרוב אצלי...

בנימין
    23/10/2013

תמיר עשית עבודה מדהימה! המשך והצלח ושמור על הבריאות.

בשבוע הבא בע"ה אצטרף למועדון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסתי ובנימין תודה רבה לכם

תמיר
    25/10/2013

זה באמת כיף לשמוע עידוד ומחמאות מאנשים...
    ובנימין אתה תעבור בשלום את הניתוח ותתחיל להיות חתיך!!!
    בהצלחה לשניכם :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

בנימין
    26/10/2013

בס"ד

אעדכן בהמשך כשבע"ה הכל יעבור בשלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו