הוצאת טבעת לאחר 12 שנה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הוצאת טבעת לאחר 12 שנה
    נאוה
    12/11/2013

אנח עם כאבים מאד חזקים בבטן בצד שמאל לפני 5 שנים נותחתי להוצאת מאגר שהיה דלקתי ומאז אני עם כאבים בצד . לאחר סדרה של בדיקות הוחלט שזה מהינורית של הטבעת.לפני חצי שנה עשו לי ניתוח יחסית קל...והזיזו את הצינורית והניחו אותה בחלל הבטן חלק מהצינורית נדבק לסרעפת ולא הצליחו להוציא משם.היום אני 5 חודשים אחרי הניתוח עם כאבים עזים כל היום עם משכחי כאבים נרות אביטרן צריכה להוציא את הטבעת אך בוולפסון טוענים שזה מאד מסובך אצלי כי יש לי הרבה הדבקויות משלושה ניתוחי קיסרי שעברתי. אני היום 119 קילו בדיוק כמו לפני הניתוח. אני פוחדת מאד ולא יודעת למי לפנות אני צריכה רופא שממש יכוללהתמודד עם בעיה כמו שלי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוצאת טבעת לאחר 12 שנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניסיון אישי

מילר
    13/11/2013

בניתוח מעקף תריסריון שכלל שליפת טבעת ישנה היו גם לי סיבוכים של הדבקות שאריות הטבעת (הפורט והצינור). במאמצים רבים הצליחו לסלקם. כרוך בכך סיכון. הרופא המנתח שלי ד"ר קידר. מאחל לך בריאות ושלא תסבלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו