מחכה לנתוח מעקף

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מחכה לנתוח מעקף
    meira
    22/11/2013

עשיתי את כל בדיקות הקשורות כולל קרישה אידס הכול הכול תקין לחלוטין.
    אני שלמה עם ההחלטה אך יש לי חשש . שביום הנתוח אני יהיה במחזור
    שאלתי היא האם אני צריכה לגשת לרופא נשים לקחת הורמונים לדחות את המחזור כדי שזה לא יפול ביחד. גם ככה אני סובלת מחולשה וכאבים במחזור . אז גם ניתוח בנוסף יהיה סוף הדרך לא? מה לעשות? או לא לעשות כלום ולהתמודד עם כל דבר בזמנו

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחכה לנתוח מעקף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה לנתוח מעקף - תגובה

שולה זק
    22/11/2013

תתיעצי עם רופא הנשים שלך האם לקחת משהוא ולמנוע את המחזור. בכל מקרה אם תהיי במחזור תודיעי למנתח. לא ידחו לך את הניתוח בגלל זה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

meira
    22/11/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לנתוח מעקף - תגובה

ד``ר דוד גויטיין
    22/11/2013

שלום.
    צר לי לחלוק על שולה, אך חד משמעית אין לקחת הורמונים לדחיית המחזור. אין שום בעיה לנתח בזמן מחזור אך מאידך טיפול הורמונלי שכזה מעלה את הסיכון להפרעות קרישה ויצירת תסחיפים. עד כדי כך שרוב המרכזים ממליצים להמנע מגלולות למניעת הריון בחודש שלפני הניתוח.
    מן ההגינות לציין שהמלצה זו אינה אחידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או קי

meira
    22/11/2013

תודה אז אין לי מה להתיעץ עם רופא נשים היות ואני לא לוקחת גלולות. ואתה נשמע לי מאוד נחרץ בנושא מקווה שהכל יהיה בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו