האם ניתוח בריאטרי מגביר הסיכון לכיב

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• האם ניתוח בריאטרי מגביר הסיכון לכיב
    מקס ברנר
    30/11/2013

זקני המדור זוכרים שעברתי ניתוח שרוול בראשית 2011.בתקופה האחרונה יש לי תסמינים (כאבי בטן עליונה "שורפים"לאחר אכילה,גיהוקים,צרבת וכו' )שעשויים להצביע על כיב,גסטריטיס או משהו בדומה לכך.עדיין לא ביקרתי אצל רופאת המשפחה,ולא עברתי עדיין בדיקות רפואיות מקובלות.מניח שיימצאו אצלי הליקובקטר,ואקבל אנטיביוטיקה,אבל אני מנסה לברר את שורש העניין לקראת הטווח הארוך.
    קראתי באחד המקומות בספריה הנטורופאטית המכובדת שלי שריקון מהיר של הקיבה-בטרם השלמת מידה סבירה של עיכול-הוא בין הגורמים המוכרים ליצירת כיב בתרסריון-האמנם ?
    עם קיבתי החדשה-המקוצצת-אני אוכל אמנם ארוחות קטנות, בנפחן אבל חש רעב קל כעבור שעה,ורעב יותר מהותי כעבור שעתיים-לא מושך 3 שעות !
    האם זו אינדיקציה לריקון מהיר ?האם לפי נסיונם של אנשי המקצוע כאן יש נטיה מוגברת לאולקוס אצל מנותחי שרוול ? ומה עושים בנדון ?! תודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעב

לילוש
    02/12/2013

הי מקס. גם אני עברתי שרוול ואני לא יכולה לחכות שלוש שעות. אולי בבוקר כן, אבל לרוב, שעתיים - שעתיים וחצי גג. שעות הקשות הן אחרי הצהריים, ערב. מה אתה עושה בערב? מתי הארוחה האחרונה? דרך אגב, אם היתי מחקה 3 שעות, לא היתי מצליחה להגיעה ל-6 ארוחןת! כמובן, קטנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשאלתך לילוש וגם פניה לשולינקה

מקס ברנר
    03/12/2013

אני אוכל 7-8 ארוחות קטנות ביום.זה מתחיל לקראת הצהריים ומסתיים אחרי חצות.בד"כ לא יאוחר מאחת בלילה.המרווח הממוצע בערך שעתיים.לא גאה בזה שאני אוכל בלילה,אבל אני הרבה יותר רעב בשעה 10 בלילה מאשר בעשר בבוקר !

ולשולה-יודע שהמומחים אנשים עסוקים ,וכותבים כאן בהתנדבות.לא מצפה למענה תוך שלוש שעות...
    אבל אחרי שלושה ימים-אני כבר בשל לתגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני

לילוש
    03/12/2013

הי מקס, גם אני הרבה יותר רעבה בערב - אחרי הצהריים מאשר בבוקר. עוד לא מצאתי פתרון הולם לבעיה, גם לא יודעת למה זה כך. אני הולכת לשון יותר מוקדם אחרת אין סיכוי לקום לספורט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ניתוח בריאטרי מגביר הסיכון לכיב - תגובה

שולה זק
    04/12/2013

מקסי בוקר טוב,
    אני מניחה שבימים הקרובים תקבל תשובה מקיפה מאחד הרופאים.
    אני מקווה שאחרי ביקור אצל רופא המשפחה וסדרת בדיקות (קטנה) תקבל כדור (קטנצ'יק) שיפתור את הבעיה..זו תקוותי שאכן זה משהו שטי וקטן.
    נשמע את דברי הרופאים בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ניתוח בריאטרי מגביר הסיכון לכיב - תגובה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    06/12/2013

שלום מקס.
    בניתוחי שרוול קיבה אין שכיחות יתר לכיבים לעומת ניתוחי מעקף קיבה, החולים יכולים לסבול מכיבים באזור ההשקה (Marginal Ulcer).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו