לד"ר גויטיין - אנא תגובתך

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לד"ר גויטיין - אנא תגובתך
    דורון
    04/12/2013

לפני 3.5 עברתי ניתוח טבעת ואני לא מסתדר איתה. אני כל היום מנשנש. אם הטבעת פתוחה אני עולה הרבה במשקל ואם היא סגורה אני מקיא.
    אני שוקל לעשות ניתוח שרוול או מעקף.
    ניתוח מעקף מפחיד אותי בגלל ההשלכות והמורכבות שלו מצד שני אני אוכל כל הזמן (לא מצליח להתגבר) ואוהב גם מתוק.
    האם יש מקום לשקול עדיין ניתוח שרוול או שללכת על מעקף ?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר גויטיין - אנא תגובתך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר גויטיין - אנא תגובתך - תגובה

ד``ר דוד גויטיין
    14/12/2013

דורון שלום
    כל מקרה לגופו אך הרגלי האכילה שאתה מתאר (נשנושים לאורך כל היום) לא יועילו לך הרבה גם לאחר מעקף או שרוול. הרעיון הוא לשנות הרגלי אכילה בסיוע הניתוח.
    אני בד"כ ממליץ דווקא על מעקף לאחר טבעת מסיבות הקשורות לתנועתיות ושט וקיבה לאחר הלחץ הכרוני שהטבעת הפעילה על איזור קיבה עליונה. שרוול הוא אופציה אך נחותה, בטח לאכלני מתוקים.
    הדרך הנכונה היא לגשת לכירורג שיודע לעשות גם וגם וגם ולהתייעץ עמו פרטנית.
    שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף ...- תגובה

שולה זק
    16/12/2013

בכדי לקבל אישור מהקופה לניתוח חוזר, צריכ להיות סיבה רפואית.
    כמנותחת מעל 12 שנים - ניתוח מסוג SRVG (טבעת סטטית וקו סיכות). רק שינויי הרגלי אכילה ואורח חיים, מעקב דיאטנית ושילוב פעילות גופנית - יביאו לתוצאות ולשימור לאורך זמן.
    אני ממליצה, לפנות למנתח שמנתח את כל סוגי הניתוחים ודיאטנית ולמקד את הסיבות לכשלון ניתוח הטבעת ולנסות בכל זאת להשמיש אותה בצורה נבונה עם תוצאות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו